Elkimek píše:
Si naivní hipík bez dostatku aktuálních informací, trošku si zaspal dobu.
č os
To čo si napísal má absolútne NULOVÚ výpovednú hodnotu, nepoukazuje to NA NIČ, je to len otrepaná, nič nevypovedajúca fráza, ktorú väčšinou používa ten, kto už nemá čím argumentovať, ale predsa len ešte zo seba chce niečo "vyžmýkať", aby (ne)priamodokázal, že má komplex, alebo že jeho "neochvejná viera" v niečo začína mať trhliny, pomaly ale isto sa rozpadá, a riadne ho to s*rie.
Môžeš na to napísať čo chceš, ja to vidím takto.
Hovorí sa :
Neočakávaje, že vám ľudia budú hovoriť pravdu, keď veľkou väčšinou klamú sami seba (pre určitý dôvod). Preto mi ostáva jediné - spoliehať sa na svoj vnem, a viac veriť sebe, ako tebe. Ja som sa za tie roky plné omylov, pokusov a ja neviem čoho všetkého, naučil vidieť s otvorenými očami, a to mi pomohlo sa navrátiť k prírode, a k jej zákonom. Lebo čo sa týka výživy, tak
TO NIE JE O NÁZOROCH.... To je O ZÁKONOCH,
lebo ľudské telo nezaujíma VIERA, ale FYZIOLÓGIA, BIOLÓGIA, LEBO ONO FUNGUJE NA TOM. A platí buď jeden, alebo druhý zákon. BUĎ SÚ KVALITNÉ ŹIVOČÍŠNE SUROVINY, PRODUKTY ZDRAVIU PROSPEŠNÉ PRE ČLOVEKA (a to si buď istý, že sú), ALEBO NIE SÚ. Neexistuje na to odpoveď, že "....je to o názore...." ...resp, niekto môže takto odpovedať, ale taká odpoveď hovorí, že ČLOVEK SA SÁM ROZHODNE
, ČI SÚ PRE NEHO ŽIVOČÍŠNE SUROVINY, PRODUKTY PROSPEŠNÉ, ALEBO NIE SÚ......
Ale tak to nefunguje.. T
O JE TOTIŽ O ZÁKONE. A keď si myslíš, že látky obsiahnuté V ŽIVOČÍŠNYCH POTRAVINÁCH sú vhodné pre zdravie
(rôzne aminokyseliny v optimálnom zložení, živočíšna síra, kolagén, D3, K2, B12, kvalitné živočíšne tuky, atď, atp...), ale NETREBA ICH PRIJÍMAŤ ZO ŽIVOĆÍŠNYCH SUROVÍN - PRODUKTOV, ale radšej Z DOPLNKOV UMELO VYROBENÝCH tak...... to akoby som povedal, že nabudzovanie rozkoše je super, ale nie s partnerkou, ale s rukou, prípadne s umelou vagínou........
Si ovládaný vierou, nie zákonom. A to je tvoj problém a problém väčšiny ľudí, ktorí odmietajú KVALITNÉ živočíšne produkty z rôznych dôvodov. Mimochodom, stačí si povedať, že "Nebudem jesť živočíšne produkty, nesúhlasím s tým, určite sú jedovaté, atď, atp....
...a chúďatá tie zvieratá...
", a už keď sa naješ niečoho živočíšneho (mäso, vajíčka....blabla...), tak ti bude ZLE. A potom to samozrejme zvalíš na to, že živočíšna potrava je pre človeka NEVHODNÁ, lebo ťa o tom presviedča ETICKÝ PODTEXT, ktorý si si "vybetónoval" "voluntaristickou vedou", ktorá urobila všetko pre to (našťastie jej uveril málokto), aby očiernila AJ KVALITNÉ živočíšne potraviny, a urobila z nich "potravu nevhodnú pre človeka".
Proste veríš niečomu, čo je proti zákonu prírody. A TEN ZÁKON NEVYMYSLEL ČLOVEK, ALE VESMÍR. A na taký zákon je každý prikrátky.... Nechceš predsa rozkázať Slnku, aby nevyšlo, alebo aby neodparovalo vodu, a aby severný vietor nebol studený, a aby vnoci nebola nižšia teplota ako cez deň...... Rovnako je to aj s ľudským telom. Najlepšia strava preň je ŽIVOČÍŠNA NÍZKOSACHARIDOVO-VYSOKOTUKOVÁ (vie o tom svoje každé spoločenstvo, ktoré nepestuje tie jedy, ktorými sú obilie a strukoviny, a zároveň sa neprepcháva zuby dráždiacim ovocím kyslím ovocím, a neopičí sa po opiciach konzumáciou množstva banánov).