neti píše:
Xrazovy_nick píše:
Akrát že "vlastná skúsenosť" s EFT môže trvať celé mesiace
Lenivosť je smrteľný hriech.
Xrazovy_nick píše:
V minulosti som si skúsil EFT urobiť dokopy v čase niekoľko hodín.... A nič to nespravilo. Pretože ide ..
.. o blbosť.
Znova "začínaš", Neti?
Nazvať lenivým toho, kto 15 rokov pravidelne cvičí, 17 rokov si pravidelne varí (dokopy asi len 40x od toho obdobia som jedol iné jedlo než sebou navarené), denne robí dychové cvičenia a študuje si veci ktoré ho zaujímajú, to je dosť smiešne.
Pozri aj na toto vlákno.... Vzniklo pred 7,5 rokmi.....a má len 5 strán, z toho kopu príspevkov sem dal jeho autor - Sakul a niekoľko ja a ty.
Keby bolo EFT také super aj v zmysle "spravím si to sám, ZADARMO", tak NEVERÍM, že by sa sem neprišli o svoje úspechy podeliť nejakí ľudia (bez toho, aby ponúkali svoje služby)...
93 TISÍC POZRETÍ má toto vlákno... Aj keby tých 93 tisíc pozretí tvorilo len tisíc ľudí (ale podľa mňa ich bude najmenej dvetisíc), bolo by veľmi, veľmi nepravdepodobné, že EFT (mimo terapií nejakého skutočného profesionála) skutočne FUNGUJE, ale ľudia sa sem neprišli pochváliť s tým, ako si sami pomohli, čo by naštartovali do praktizovania EFT aj iných.
Pozri si aj YOUTUBE, EFT videá zo Slovenka a Čiech... Mimo Katayami je ich žalostne málo, a čím bližšie k roku 2022, tým je ich menej (pretože "EFT BOOM" tu bol pred tuším vyše 10 rokmi)...
Porieš ty seba pomocou EFT, a potom mi vyvráť moje tvrdenie.Spomínaš si na to, ako sa napríklad rôznym "superpotravinám" prisudzovali/prisudzujú super účinky na ľudské telo? Goji, chia, avokádo, acerola, atď....... TOTÁLNY BLUD, je to len marketing. Také isté výsledky majú slovenské plodiny zo záhrad.....
Urinoterapia má podľa kníh vyliečiť takmer úplne každú chorobu sveta...........TOTÁLNY BLUD.......... Pomôže, ale MNOHONÁSOBNE MENEJ INTENZÍVNE, než sa píše v knihách.....
Rovnako to bude aj s EFT. A rovnako je to aj s uzemňovaním (vidíš, nemám problém priznať). Uzemňovanie je super, ale nie až tak super, ako sa píše v knihách. Rovnako pôstovanie. Pomôže, ale X násobne menej, než píše "megapreháňač" Malachov.
Pretože človek je tvor SAMOOJEBÁVAČSKÝ........ Keď sa pre niečo nadchne, tak to nadhodnotí X násobne.........(hlavne, keď na tom môže zarobiť).