Pred par dnami som mal po velmi dlhej dobe sex.
Mam dojem, ze som pochopil, preco muzi dostavaju väcsi plat za rovnaku pracu ako zeny (hoci...casto krat toho muzi spravia viac...vdaka fyzickej sile napriklad).
Priklad (je to len priklad, nie je to opis toho co bolo...) : .. Muz musi X krat prerusit styk pred orgazmom, preroze jeho partnerka este nemusi byt "rozohriata" ... Potom ju rozohreje a len pozera kolmo rozkose zena zaziva.... Ak sa jej predtym venoval prstami a oralne (a vie to dobre robit), videl kolko rozkose zazila, a aj orgazmus bol viac nez jeden... To iste pocas styku... Dokopy niekolko minut rozkoze, slasti a orgazmov, ked su v posteli 2-3 hodiny...
A muz ????.... Ten tej rozkose a slasti zazije OVELA MENEJ, a ked dosiahne orgazmus, tak je to 8 sekund slabotky...
No a tam mam dojem, ze muzom to zacalo vadit uz pred X storociami ci tisicrociami, a preto zeny dostavaju nizsi plat...
Ale fakt... Mna to tak irituje, a po roku a pol bez sexu (vlastne rozhodnutie) som si to pripomenul... Ona sa zmieta v orgastickych krcoch, stona, a mna akurat boli ruka a krk... Ona sa zmoeta v orgastickych krcoch, stona, a TO JA MUSIM DAVAT POZOR, aby som sa neurobil prilis skoro (alebo neurobjl vobec), lebo bude "finish"... Ona sa zmieta v orgastickych krcoch, stona, a ja zazijem po X krat menej intenzivej rozkosi 8 sekund X krat slabsieho orgazmu nez ma zena...
Zienky, nie ke to vasa vina, chyba... Ale uz sa nedivim, ked muzi casto krat po nejakej dobe uz ani nezavadia o sex... Je to totiz drina, a vidiet vas ako z toho pravidelne mate X krat viac nez muz (pokial muz nie je sebec a nepouzije zenske telo na svoj co najrychlejsi orgazmus), to privodi mozno tak zatrpknutost a nechut.
Nie, fakt mi to nejak nechyba... Oralik mam rad pre tie vone a chute, ale vidiet ako sa zena "az prilis velmi" zmieta v orgazmoch a slasti z mojej X krat intenzivnejsej "prace" (v porovnani s jej venovanim mne), a ja nie, tak to fakt nie je pre mna...
Alebo len vzdy natrafim na nymfu??? Nenasytne zenske...
Citi to niekto z vas podobne ?
Normalne uvazujem, ze ked budem mat vztah, tak budem pozyvat nejakeho kamosa, aby sa ta praca na neukojitelnych orgazmoch rozdelila medzi dvoch muzov...
Alebo si najdem asexualku, z ktorej si spravim lizatko, a to mi bude stacit... Co ma po tej 8 sekundovej slabotke...to mi staci aj raz mesacne...bez "tvrdej prace"

Edit : Prave som si spomenul, ako na strednej skole mi vravel jeden spoluziak, ze jejo otca zdzubala zena (spoluziakova mama), ze "si to robi", ale maju nejak menej sexu (zapocul to nahodou). Teraz.uz mozno chapem o co slo... Jemu by stacilo aby sa mu zena venovala 2-3 minuty, jeho zena ma vsak klytorisalny a vaginalny orgazmus, atd, tam to treba casovo vynasobit 10x ci 20x....
A ked muz nema chut, je prehovoreny ale nechce sa mu preto postavit, tak je akoze impotent... Zsne sa nemusi nic postavit, nemusi nic kontrolovat aby sa prilis rychlo nespravila... A KED UZ TO TAK JE, TAK NECH PRIRAZA ZENA (ked lezi na muzovi, alebo "zozadu"), inak VSETKU PRACU ODVADZA MUZ !!!!
A keby muz povedal "zlatko, tak nech ta vyt*tka niekto iny, ALE S KONDOMOM samozrejme", tak mu zena vytkne ze ju nelubi, keby toto dovolil...
Fakt mam z toho strach... Mna trtkacka NUDI, ak by mala byt casto. Ved aj tak chcem ejakulovat tak 12-18x rocne... Co ostava? Asi to nech mna ma zena na lasku a jemnu erotiku, a na bohapustu trtkacku nech ma "nejake zviře". Lenze zena sa zamilovava na zaklade emocii v este väcsej miere nez muz, a ked ju niekto pravidelne vytrtka (lebo to sa ani neda inak nazvat...), tak sa donho zamiluje...

...
Zeny, Zeny...potrebujete dvocht troch narax, lebo jedneho zoderiete z koze. Aspon niektore, co ste prilis"pri chuti"...a v mojom zivote som takych spoznal v minulosto dost...väcsinu.