Už se tu morduju dlouho, abych napsala slušnou a výstižnou odpověď. Tak snad to bude k pochopení.
Manželství je o lásce, porozuměni, vzájemné toleraci a pomoci si mezi sebou a o stoprocentní a bezelstné komunikaci mezi všemi rodinnými členy.
Sex je jako dobrá lahůdka, či zákusek, ale nelze jej nijak vynucovat.
Zkuste se zamyslit nad tím, co Vám píše mohy. Má v mnohém pravdu.
Já odchovala dvoje dvojčata. Dnes už jsou relativně velcí, hodně mi pomohou, ale co byli mrňousové, byl to ukrutnej zápřah a padala jsem na papuli taky.
Když stále ukazujete na sebe : Co přijdete z práce, jistě jdete přes zahradu, kde se o nic nepřerazíte / či bydlíte v bytovce a už na schodech cítíte krásně se lynoucí vůni dobroty /máte doma navařeno, napečeno, vypráno a vyžehleno, teplo, všade pořádek a děti najedené, obstarané a manželka si s nimi hraje a učí je, aby byly správně a hodnotně připraveni do světa. Vás jistě vítá s otevřenou náručí, políbí Vás na uvítanou a ptá se Vás jak jste se měl v práci a co je kde nového. Stále se usmívá a vyslechne Vás ač jí to nebaví poslouchat často nářky. Snese Vám na stůl co právě navařila a čeká, že ji pochválíte. Nevím, co děláte doma Vy, ale zkuste zapřemýšlet.
Já mohu mluvit pouze sama za sebe a věřte, že mateřská dovolená není flákárna.
Když jsem se dnes díky Vám ohlédla zpětně - vůbec nechápu, jak jsem vše postíhala.
A že večer padne za vlast a honem rychle kouká cosi naspat, než ji děti vzbudí a bude k nim vstávat, to se nedivte. Spánek ač dlouhý / 8 - 10 hodin /, ale zpřetrhaný je na nic. Lepší spát 4 - 5 hodin v kuse a tvrdě. To si tělo spočne a je schopno fungovat.
Máte vhodné hlídání pro děti ? To je taky problém, pokud žena necítí stoprocentní zastání k dětem, aby byla schopna je vůbec někomu svěřit a opustit je, byť na pár hodin.
Je hloupost jít jinam - za jinou ženou pokud jste sám v sobě přesvědčen, že tato žena, která Vám povyla děťátka je ta pravá a správná manželka a matka pro celý Váš život.
Moje rada zní - ze své zkušennosti. Važte si všeho co pro Vás všechny žena dělá a ulehčete jí všemožnými způsoby jak to jen jde. Může se stát, že budete muset vydržet pár dní bez ní a bude vše na Vás. A to je pak teprve znát, že ta ženská ruka a laskavost chybí. Japa jste to zvládal, když byla s druhým snem v porodnici ??
Žena rodinu chrání a miluje nade vše. Mnohé dusí v sobě, jen aby všem okolo bylo dobře a věřte že musí přouskousnout sama v sobě moc.
Pokud má ráda vínečko, zkuste připravit večer o svíčkách a něčem malém, dobrém. Buďte spolu doma, povídejte si do noci a druhý den ji nechte prospat a obstarejte vše za ní.
Z ženy spadne ta tíha pokud bude cítit ve Vás oporu. Mnohé se takto snadno vyjasní a bude Vám všem líp.
Žít v napětí a ve stresu je na houby. To je jen krůček k nemocem.
Mnohdy stačí jen obyčejné DĚKUJI a je to vstup do příjemné atmosféry pro báječný večer, ale i další dny.