Dobry den,
chtel bych se zeptat jestli muze byt skodliva elektricka zasuvka doslova "nalepena" tesne u postele. Prestehoval jsem se do noveho domu a v podstate spim tak 10-20cm od te zasuvky, je cca v oblasti ramen. Nekdy kdyz se v noci namacknu na zed, tak me tlaci do ramene. Obcas mam jakoby pocity naruseni rovnovahy sve vlastni energie, nebo jak to nazvat. Mozna si to jen namlouvam, ale od te doby co spim vedle ni, tak jsem cely den nevyspaly a porad unaveny. Mel jsem podobny problem uz ve starem dome, tam sice zasuvka nebyla, ale zjistil jsem, ze to zpusoboval mobil, ktery jsem mel celou noc v blizkosti hlavy. Taky jsem byl pekne blbej
Jakmile jsem ho dal pryc, kvalita spanku byla uplne jinde. Nevim, treba jsem na tyhle veci velmi citlivy, lehce poznam v ruce treba keltskou spiralu, nebo orgonit, citim salajici teplo.
No a chtel bych se zeptat, jak bych tu zasuvku mohl odstinit, nebo neco takoveho? S telefonem jsem to vyresil razantne a to tak, ze jsem ho na noc dokonce vlozil do krytu z alobalu, kde uplne ztratil signal a dal ho uplne co nejdal od postele. Prosim nekdo, kdo trochu rozumi elektrice - pomohlo by treba, kdybych udelal nejakou podobnou krytku z alobalu (samozrejme s izolaci) a zakrytoval zasuvku? Nebo je to uplna blbost? Prijde mi, ze ty plastovy zaslepky moc nepomahaj, ty jsou asi jen proti urazu
Nemam moznost presunout postel jinam. Dekuji