Hančí píše:
Dobrý den pane Jaroslave, moc Vás prosím o radu. Vůbec netuším, co se se mnou děje.
Ve středu minulý týden mě začala z ničeho nic bolet klenba na chodidle, aniž bych jakkoli špatně došlápla nebo se zranila u sportu. odpoledne se mi tam vytvořila veliká modřina, jako by prasklá žíla. Večer začal bolet kotník a brnět nárt, a začalo to střílet do lýtka. Ve čtvrtek UTZ žil, diagnoza trombóza 1, i přesto, že krevní test D-dimer negativní. Dostala jsem stahovací punčochy, léky na ředění krve a nemocenskou.
Jenže, vůbec mi nepřipadá, že mám trombózu, bolesti okolo celého kotníku i nártu přetrvávají, při došlapu mě píchá v chodidle i patě, vše je velice citlivé i na dotek, nedokáži popsat pocit, mravenčení s pícháním i pokud je noha v klidu. Je to jako zánět šlach nebo kloubů. Bolest vystřeluje do lýtka, celkově mám pocit, že noha ani není moje. Přidává se k tomu únava a zvýšená teplota, cítím obě kolena a trochu i nárt a kotník na druhé noze. Nikde nic není nateklé ani zčervenalé nebo zatvrdlé, jako při typické trombóze. Chůze je prostě utrpení.
Moje psychika je úplně ***, vnitřní napětí a strach mě absolutně ovládly. Doteď jsem měla energie na rozdávání, sportovala jsem, atd. Je mi 34 let, váha 54 kg, jsem patnáct let vegetarián, ale po hrubém přečtení tohoto fóra asi vše úplně blbě, nejspíš mám hodně deficitů co se týče vitamínů a minerálů. Nevím co teď a co počká. Jsem občasný uživatel MMS, včetně koupelí, před rokem jsem absolvovala antiparazitní univerzální kůru albendazol+ praziquantel.
Nyní jsem začala čistit střevo, klystýr s citronovou šťávou nebo s MMSkem, jsem jen na ovoci a zelenině.
Ještě mě napadá, jestli to nemá nějakou souvislost...před týdnem jsem dobrala atb na průdušky, po kterých mě začaly bolet uzliny v tříslech. Jako bych tím probudila nebo podráždila něco v mém těle.... Candida ? Nebo Chlamydie ?
Velice děkuji za odpověď.
Tak to je otázka, na to bych musel znát mnohem více detailů, tedy asi mě zavolejte a uvidíme co se s tím dá dělat. Takto na první nástřel bych vyzkoušel kostival lékařský kořen formou obkladů, ten umí celkem zázraky u poranění jako je vymknutí, nebo bolest po úderu, také záněty a šlachy, ale infekty již moc ne, pak by se na to muselo jinak.