Alopat píše:
Tak to sedí pane Jardo, absolventi, invalidé, nezaměstnaní, osoby pečující a svobodné matky, kteří místo na ulici bydlí v rodinném domku s rodiči, dnes od státu nedostávají nic, ani životní minimum, ale budou muset opět chodit na nucené práce zdarma, aby jim nenarůstal dluh na zdravotním pojištění. Papaláš Zeman nemá vůbec tucha, jak to chodí v podzámčí. Je to fajn, vědět, že protektorátní vláda vyčlenila 500 milionů Kč na integraci svých nových asijských, černošských a arabských voličů, které skončí v kapsách ziskových sluníčkářů a vítačů.
Tak jistě, každý příchozí představuje problém a pokud mám někomu pomáhat měl bych recipročně vyžadovat loajálnost a začlenění do společnosti, což se zde neděje. Na jedné straně si ti co přicházejí staví nároky a práva a nikdo jim neříká že mají k té naší společnosti také povinnosti, což bych zákonem vyžadoval a jinak je bez mrknutí oka ihned deportoval. Ono by jich sem pak tolik nešlo, protože ti pracovití a schopní zůstanou tam kde jsou a sem táhne ten odpad jejich společnosti o který u nich nikdo nestojí, ale o to méně by jsme o takové jedince měli stát my. Sám za sebe mám jasno, že pokud bude chtít u mě žít a pracovat bleděmodrý mužík s tykadlama, nevidím problém a bez předsudků ho budu brát za plnoprávného člena společnosti, ale v línem, vyčůraném a pseudoprávy prapodivných menšin zblblém xindlu vidím problém obrovský.