Viem, že určite nikto kto číta tento topic ešte nepočul o CHEMTRAILS....
Niekto verí tomu, že je to zbraň proti človeku, niekto nie (JA ÁNO).
Dnes som odfotil chemtrail z balkóna, pretože taký "veľký", resp. hrubý chemtrail som ešte nevidel...
Bol teda vypustený riadne nízko... A presne na moje narodeniny, "nad mojou hlavou" ...
Proti tomu "práškovaniu" asi nič nezmôžem (dúfam, že sa to zmení - že MY ĽUDIA proti tomu zasiahneme, a s úspechom, niekedy v budúcnosti), ale...zaujíma ma nasledovné...
Dá sa proti chemtrails ubrániť napríklad derivačným kúpeľom ?
Derivačnú kúpeľ už nerobievam, zaberalo mi to 20 minút denne, popri tom všetko čo pre seba robím....
Mlgám olej každé ráno (popri tom môžem pratať, umývať riad...), stará sa to o očistu mojej krvi (a posilňuje sval podbradku
), prerušované hladovanie, klystýri, sankhapraksalana, atď... STAČÍ TO NA ELIMINOVANIE SVINSTVA Z CHEMTRAILS ? ... Alebo je možno nutné zaradiť znova po X mesiacoch derivačný kúpeľ napríklad na báze 4x týždenne (prvé dva týždne každý deň) ? ...
Keď si predstavím čo robím pre svoje zdravie (plus teraz užívam aj progesterón), detox, super strava, cvičenie, atď, a nejaký chemtrails mi má "hádzať polená pod nohy", nadšený z toho nie som.... a kypí vo mne hnev...
Čo vy, ľudia ? Keď si uvedomujete ako chemtrails znečisťuje naše životné prostredie, naše telá... ako to spracúvavate v sebe (túto skutočnosť) ? Rozmýšľali ste/rozmýšľate o detoxikačných postupoch akými sa zbaviť svinstva z chemtrails ? Robievate si nejaký detox s myšlienkami typu "Tak, robím aj tento detox, pretože to určite pomáha eliminovať z môjho tela to svinstvo, ktoré chemtrails obsahuje..." ?
Chemtrails, vegan propaganda, očkovanie, fluorid v zubných pastách, hliník v antiperspirantoch, antibiotiká ničiace črevný mikrobiom, veľká spotreba pšenice, curku (a neskutočné množstvo výrobkov, ktoré tieto dve zložky obsahujú na prvých dvoch miestach).... Stále si niekto myslí, že predstaviteľom štátu ide o naše zdravie ? Že ministrom zdravotníctva, potravinárstva, hospodárstva, atď....ide o naše zdravie ? ... OPAK JE PRAVDOU... Ide im len o zisky, a o narúšanie zdravia ľudí. Z globálneho hľadiska ide tým "najvyšším" o vytlačenie bieleho obyvateľstva z Európy (skôr či neskôr), o spôsobenie neplodnosti u väčšiny ľudí, a o zníženie populácie na možno pol miliardy.....
A to, čo sa nám rozplýva nad hlavami do ovzdušia, padá na zem, na naše hlavy, a dostáva sa do našich tiel, to je jeden z prostriedkov, ktorý na to slúži...
DIVÍM SA, ŽE V CIVILIZOVANOM SVETE (prístup na internet) STÁLE EXISTUJÚ MLADÍ ĽUDIA (napríklad moji rovesníci), KTORÍ TO POVAŽUJÚ ZA KONŠPIRAČNÚ TEÓRIU...