https://veksvetla.cz/hydrogelove-biosen ... chnologie/V tomto článku sa píše o tom, že vo vakcíne proti covidu (v tej, ktorá sa bude podávať budúci rok) bude prítomný hydrogélový biosenzor. Inak povedané ...... ČIP. O tom som už čítal pred X mesiacmi. Súvislosť s 5G je absolútne neprehliadnuteľná, 5G je nutnosť k tomu, aby malo také čipovanie ľudí zmysel pre elity, illuminátov, satanistov (vyberte si čo chcete)... Aj v Biblii sa píše o tejto prelomovej dobe, a to najmä v jej závere, v zjavení Jánovom, v Apokalypse. Sú tam opísané jej mnohé poznávacie znaky a medzi nimi sa nachádza aj informácia o aplikácii podkožných implantátov: „všetci, malí i veľkí, bohatí i chudobní, prijímajú na pravú ruku, alebo na čelo znak, a nik nemôže kupovať alebo predávať, iba ten, kto má znak.“ VŠETCI ATEISTI, ODPUSŤTE SAMI SEBE SVOJU HLÚPOSŤ A PRESTANTE BYŤ ATEISTAMI....Aj keď sa tým už aj tak nevyhnete tomu, čomu sa nevyhnú ani veriaci či "vediaci". Stvoriteľ a Satan existujú, Zem je plochá, lety na Mesiac a Mars, družice 500km nad Zemou, atď, všetko je to fake. všetko je to Matrix, ktorému ste verili. Všetko toto malo zakryť existenciu Stvoriteľa a tým pádom aj Satana. A presne o to šlo, zakryť existenciu Satana (o Stvoriteľa až tak nešlo). Keby ľudia vedeli že Zem je plochá (a že sme boli klamaní ohľadom jej tvaru, ohľadom planét a ich skupenstva, ohľadom vzdialenosti planét, Slnka, Mesiaca, hviezd), vedeli by, že v Biblii sa píše pravdivo, a rýchlo by odhalili, že aj to ohľadom "znaku šelmy" (moderne - čipovanie) je reálna hrozba, a tak by boli odmietané úplne všetky čipovania, aj čipovania psov, hospodárskych zvierat, atď.......Lenže ľudia boli úspešne oklamaní, zmagorení, uverili VIRTUÁLNEJ REALITE. Už je neskoro, ľudia sa nevzbúria, pre ich strach a pre to, že väčšina aj tak nebude veriť tomu, že vo vakcíne je hydrogélový biosenzor - inak povedané ČIP, a že pomocou 5G v spojitosti s hydrogélovým biosenzorom sa vlastne staneme očipovanými ľuďmi so všetkým čo to prináša - a negatíva budú prevažovať. Ľudkovia, bude sa čipovať. Už "zajtra". ....Je jedna jediná možnosť ako sa tomu vyhnúť............ Ignorovať vpravenie vakcíny do tela. Akejkoľvek vakcíny. Ak by sa ľudia vzbúrili (teda aspoň časť z nich, lebo bohužiaľ XY percent ľudí "vakcínu proti covid-19" s radosťou prijmú) a nedali si pichnúť vakcínu, a bolo by ich minimálne stovky miliónov, až miliarda, dve, tak by proste nemali elity šancu.... ALE.... (a teraz čisto moja úvaha, o ničom podobnom som nečítal) mohli by v takom prípade hydrogélový biosenzor, ktorého výrobná cena bude nizučká (lebo je to len materiál) umiestniť napríklad do "vitamínových vakcín", infúzií, krvi pri darovaní krvi, atď, aby aj v prípade odmietnutia vakcíny proti covid (či akejkoľvek inej vakcíny "proti nejakej hrozbe") docieliť, aby každý človek (možno mimo nejaké kmene s "pravekou" úrovňou života) bol očipovaný.....
_________________ Je čas odtiaľ odísť, posunúť sa z virtuálnej virtuality (internet) do virtuálnej reality (život mimo obrazovku). Vyhrávam tým, že odtiaľ odchádzam. NIČ PROTI TOMUTO FÓRU. Ale nie je vhodné, aby som sem prispieval a ukrajoval si z drahocenného času.
|