felda píše:
Zdravím vás , nenašel jsem zde na foru obdobnou tematiku, tak jsem si dovolil napsat...
moje paní je leta na bezlepkové dietě , má stavy nadýmání , následně návaly vzduchu , které se projevují velkými bolestmi i když se snaží vystopovat a následně se vyhnout tomu , co jí mohlo nějaký akutní stav tohoto typu vyvolat...
poslední měsíc ji z ničeho nic začalo otékat oční víčko pravého oka tak , že je zalité po přirozený okraj oka. Vyšetření krve vše v normě , oční nález 0,jen skokově o půl zvětš. dioptrie. Alerg. reakce by se prý projevila na obou oč. víčkách , nic nehniše , víčka čistá bez nálezu ,nicméně vypadá jak číńanka a pociťúje tlak oč. víčka na oko - otok překáží . Doktorka zvětšila dioptrie , že prý je to od únavy a dala opthalmo hydrocortis. a kapky Spersalerg , ale sama vyjádřila pochybnost o tom ,zda to povede k zlepšení. Neví si rady
Nemáte s tím prosím nějakou zkušenost ?
Felda
S tímto problémem se setkávám poprvé, ale klidně bych si vsadil na nedostatek kyseliny chlorovodíkové v žaludku a pravděpodobné zamoření kvasinkou. Obě problematiky jsem zde již velice široce rozebíral, tak to nastudujte a pokud se to potvrdí, tak jednoznačně dodat kyselinu a aplikovat fungicidní rostliny. Samozřejmostí je srovnat pH moče na hodnotu 7,5-7,8, aby se případný zánět mohl rozplynout.