Jarda píše:
No nevím, podle mě hledáte problém tam kde reálně problém není, to že se člověk stále neusmívá není přeci vyjádření nespokojenosti s vlastním životem a to že se nemnožíme zase neznamená vyšší míru štěstí. Jde v zásadě dobrovolnou sebevraždu konkrétní docela vyspělé civilizace kterou momentálně páchá skoro celý západní svět i když je otázkou co přijde po něm až se nám ten náš svět tak jak ho dnes známe povede opravdu rozložit a zničit. Osobně se domnívám že už to samé řešilo na této planetě docela dost zaniklých civilizací a podle všeho vždy blbě, tak třeba nyní budeme trochu úspěšnější.
Pán Jarda, nepísal som "usmievať sa stále", ale aspoň 51% bdelého času. Samozrejme si to nedokážete ani len predstaviť (nemyslím to v zlom) že by niečo také šlo robiť "dlhodobo a od srdca", a dôvodom prečo si to nedokážete predstaviť je to, že skrátka NIKTO Z NÁS nezažíva viac radosti než utrpenia. Neustále sa totiž musíme zaoberať telom či telami (ak sme rodičmi), otročiť na neho/na ne. A v neprirodzenom svete (takým je život v tele) človek hľadá neprirodzené "ventily" ako sa odreagovať.... Väčšina si zvolí denné alebo takmer denné orgazmovanie... Satan (bezcitný stvoriteľ tiel) veľmi dobre vedel čo robí.... Stvoril telá závislé na vode, jedle, streche nad hlavou, starnúce, potrebujúce spať, relaxovať, regenerovať, a teda stvoril BREMENO pre dušu, ktorá sa o nič také starať nemusí, KEĎ nie je v tele..... A "akou to len čírou náhodou" stvoril pohlavné orgány tak, aby bolo možné dosiahnuť orgazmus aj "ručne-stručne" do pár málo minút, a tým vykonať "satanistický rituál" skratovania sexuálno-duchovnej energie (aj týmto skratovaním sa živí - energia ide jemu)..... Veď stámilióny ľudí sa riadi životným krédom typu "Ten život je príliš ťažký, ešteže mám možnosť každý deň masturbovať a vyvrcholiť...."......... Takto je to naplánované, je to viac než zrejmé.
Čo sa týka tých civilizácií, ostali nejakí preživší.... No a tí urobili osudovú chybu - začali sa rozmnožovať. Úplne bez logického úsudku, naprogramovaní ČISTO pre ciele bezcitnej prírody, a proti cielom duše, ktorá túži po slobode bez tela, a nie po bremene menom starnúce telo na ktoré treba otročiť...
Samozrejme keď to telo už mám, tak sa oň príkladne starám, a rozhodne nie som "denný nasierač sa", pretože to by mi len bralo energiu (a dostával by ju stvoriteľ hmotne sa javiaceho sveta - Satan). Ale nepodriadim sa prírode na úkor duše, ani satanskému programu v mysli, ktorý káže "zasej život, zožni smrť"...... Proste sa nerozmnožím. A - som na to hrdý.
(TÝM SA ALE NECHCEM NIJAK DOTKNÚŤ ĽUDÍ, ktorí sa rozmnožili a príkladne sa starajú o vzťahy so svojim dieťaťom/deťmi... No popravde - je to ich povinnosť.)