Ahoj děcka...všechny Vás moc zdravím ,hlavně p.J.Zajíčka,(mimochodem v televizi mu to moc slušelo)...už jsem tu jednou byla,ale zapoměla jsem svoje registr.udaje,tak se vracím pod jiným nickem..

.
Zaujalo mě,co tu píšete o zubním kameni a MMS...Udělal se mi bohužel na jedné straně taky, moc na onu stranu totiž nekoušu,jeden zoubek zlobí,má hluboký kaz,prakticky zbylo jen ohradí zubu ,za což dodatečně děkuji dětským zubařkám ,které si s tím už tehdy moc hlavu nelámaly,a pranic je nezajímalo jak budou naše vyvrtané zuby vypadat ve 30......Asi nejsem jediná,která má z 5 a 6 spíš torza než zuby...Nenávidím celý destruktivní zdravotnický systém z celé duše,bojkotuji ho kde můžu a v tomto boji jsem opravdu neúnavná

...den ,kdy budou všechny bílé pláště bez jobu,já začnu žít

...Ale abych se vrátila k jádru pudla....můžete mi prosím někdo podrobněji popsat jak pomocí MMS odstraňujete zubní kámen?...potíráte jej tím nebo kloktáte? a jak často,jak dlouho,za jak dlouho dojde k odstranění?....K dentistce nejdu, stačí aby mi "rýpla" co nemocného zubu omylem ultrazvukem nebo tím dlátkem a umřu od bolesti a to já nerada:D.-..díky zapřípadn.odpověd či radu...hodně zdraví všem!