Mara2000 píše:
Ahoj přátelé,
již asi 5 let se potýkám s vysokou meteosensitivitou. Tedy když má např pršet nebo se rychle změnit ze dne na den teplota provází to u mě šílenou bolestí kloubů svalů, velká únava a podrážděnost, poruchy spánku. Vím že tím trpí docela dost lidí. Dá se tohle nějak ovlinit? Přijde mi že je u mě to rok od roku horší a např 3dny je dobře pak se prožene přes moravu vetší dešťový mrak a jsem na celý den odepsaný. Práškami to řešit nechci

Možná je zakopán pes někde jinde ale to počasí to velice provokuje. Navíc pozoruji už třetím rokem brňení končetin. Cpu se vytamíny, ale moc nic nepomáhá. Chystám se jít do MMS a asi se zastavím k Bláhové na měření ( snad nedělám blbost )
Díky za postřehy.

My to máme v rodině tradičně. A čím je člověk starší, tím více se všichni přikláníme ku názoru, že to je potřebí respektovat, žít to a nebrat to jako problém. Rozhodně to neřešte nějakými preparáty. Pomocí paní Bláhové už vůbec ne, ledaže jste rád bláhový.
Jde spíše o postoje ku světu. Líbí se vám svět, jaký jest, nebo ho chcete mít pod kontrolou, manipulovat ho, ovládat? To nepůjde, nikdy. Vaše tělo je prostě na svět napojeno víc než vaše osobnost, vaše duše. Leckteré problémy si způsobujete sám, svým vzdorem. Perete se s něčím, co vás značně převyšuje.
Vím, přeháním. A schválně. Zkuste ale o tom přemýšlet.
Leckteré problémy zmizí nebo se značně umenší, pokud z toho přestanete dělat problém.