TREPETE DVE NA TRI...... Na rozdiel od zvierat nosime oblecenie, takze Slnko svojim ziarenim nezabija bakterie na tych castiach koze, ktore su zakryte.....DALEJ - ked si mylite ze si netreba umyvat telo, neumyvajte si ani rano tvar a oci, skarpi.y z oci si davajte dole len prstami..... Ked si spotite hlavu, neumyvajte ju, ani ked sa budete v teple potot dva mesiace....a coby len dva, aj rok..... ALE POZOR, NEMAJTE S PARTNEROM ORALNY SEX, LEBO TO UZ JE (!) UMYVANIE INTUMNYCH MIEDT. AK MAVATE, STRCTE SI VASU TEORIU DO CIERNEJ DIERY, lebo sa nou neriadite..... A - NEUMYVAJTE SI NOHY, ani ked chodite v topankach, "zabkach, alebo bosi..... A dalej potte VODU, a namyslajte si ze ked ste RAW, tak si nemusite umyvat (ci vodou, alebo jazukom a slinami partnera) intimne miesta..... Zvierata su predsa sproste, denne si jazykom umyju dierky aspon raz (nevravim, ze by trebalo viac krat) ..... Merti, Ty ked sa vypisas a utries....ci sa vobec utries ?.... Takze sa utries....a robis tak kazdy den.... A.... ???....umut sa Ti netreba ???.... Bed aj dzban kde davam odstat vodu umyjem hubkou a teplou vodou raz za tuzden, aby sa netvoril povlak.... Obaja tu pisete voloviny ze az.... Martin72...... Rad striekas, mocis ako kazdy muz....atd..... A co smegma ? Keby si si neumyval zalud mesiac, mal by si na nom biely povlak ako biela poleva na zakusku (akurat by ....brrr...) Mozno vtedy nie, keby si z neho len mocil, a nikdy by ti mevlhol vzrusenim a podobme. To plati aj pre Teba, Merti..... Keby si mala sex aspon raz do tyzdna...vlhla, bola mokra....a neumuvala si pindulku.....ako by vyzerala ? Keny Ti ju partner ne yumyval jazykom (TO JE UZ UMYTIE !), mala by si ju polepenu ako hruba pavucina zo zyvacky...Priam by si si zaschnutou stavickou zapchala otvor..... A to si ani tvar neumyvas ??.... Alebo si umyvas telo, ale okrem intimnych miest, ktore nechavas "tak", a umyt Ti ich nemoze ani voda ci partner slinami a jazykom ?... A potis sa do gatiek....a neumyvas pipinu..... a asi ani ritku, ze ?.... Tuzden, mesiac, rok ?... To by som radsej vonal a chutnal cerstvo po potrebe neutretu kakaovu dierku, nez mesiac neumytu..... Takze ak sa FAKT neumyvas tam dole, a neumyva ta ani partner jazykom (LEBO TO JE UMYTIE), tak potom vlastne ani nemavas oralik.....a to je potom onicom sexualny zivot.... ALEBO LEN SPLIETAS TEORIU, z ktorej mi je smiesno.... Som ochotny ovonat a ochitnat z milovanej zienky kazdu cast tela a kazdy vylucok.... Ale aby ku mne prisla napr. po trojmesacnej odmlke, a .tri mesiace by sa neumyla a ani nikto by ju tym padom neumyval jazykom (CO ZVIERATA ROBIA) ??.... Fuj....tam uz bude mat larvy.... A mala by si aj ty, keby si konala tu teoriu o mtorej pises.... Merti, Martin72 (nie ste jedma osoba ???)....ja som sokovany ze ste si doteraz nevsimli, ze zvierata sa umyvaju jazykom.... A okrem toho nenosia oblecenie v ktorom sa potia.... Strcte si vase teorie do rok neumyteho zadocku..... Ale nezabudnote ho cistit klystyrmi z vmutra.... Ale zvonka nie..... Tp tu este nebolo, budete prvi..... Alebo Merti, naivme ver, ze RAW FOOD sa postara o vsetko..... A pritom je to krok spät....
|