tine píše:
Zatiaľ o tom nepíšeš, ale neskôr narazíš na realitu, že tvoje "guru" prednášky nikto nepočúva, tak pritvrdíš. Vypisuješ tu síce sladké rečičky, ale rovnica je jednoduchšia ako sa na prvý pohľad zdá:
1. Tvrdíš, že najlepšie by bolo, ak by sa ľudia nerozmnožovali.
2. To by logicky viedlo k vyhynutiu ľudí a je to podľa teba pre ľudí prospešné (nebudem teraz riešiť, že je to oxymoron)
3. Čiže jedného dňa by bol počet ľudí na Zemi = 0
4. Ak ale ľudia odmietnu tvoju NAZI ideológiu, budú sa ďalej rozmnožovať, čo logicky nepovedie k vyhynutiu ľudí a teda nikdy nebude na Zemi nulový počet ľudí.
Napíš na rovinu ako chceš dosiahnúť bod 3), lebo je jasné, že všetkých nikdy nepresvedčíš (maximálne len trafených ako ty). Jediné logické riešenie, ktoré sa opakovane aplikovalo v histórii je:
A) Kto nesúhlasí s tvojou NAZI ideológiou, toho dáš zavraždiť v plynovej komore.
B) Ostatných dáš nedobrovoľne vykastrovať.
Tvrdíš, že o to ti (zatiaľ!!!) nejde. Ako to ale chceš riešiť? Si už vykastrovaný eunuch? Ideš príkladom alebo si len falošný prorok?
Aha, pán psychopatický "psychológ" dedukuje moje budúce činy.....................NARCIZMUS AKO VYŠITÝ, ZDISKREDITOVAL SI SA ZNOVA.........
Mne je jasné, že stále ostane nejaké percentu ľudí, ktorí sa budú rozmnožovať. Ľudia sú (väčšinou) TAK TUPÍ, že sa ani nikdy nezamýšľali nad tým o čom to celé vlastne je..... Aké GIGASEBECTVO je za tým, že sa rozmnožujú, a sťahujú sem duše Z RAJA TAM HORE, aby žili v bremene menom telo a v Pekle menom Zem....................LEN PRETO, ABY MALI KOHO VYCHOVÁVAŤ, KOMU ROZKAZOVAŤ, KOHO (do určitej miery, niekedy totálnej) RIADIŤ, a..................................................ABY MAL KTO ROBIŤ NA ICH DôCHODKY.......................

.........
NAZI ideológiu máš TY. Keby sa ľudia prestali rozmnožovať, do 100 rokov (keby sa nikto nedožil viac ako 100 rokov, chápeš ako to myslím, zaokrúhlil som to) bu tu NEBOLO ČLOVEKA......... Vďaka tomu by duše ostali TAM HORE V RAJI, neinkarnovali by sa do tiel (lebo by nebolo do akých), NEBOLO BY UTRPENIE, VOJNY, OTROČENIE NA TELO, STARNUTIE, SMRŤ, ATĎ.........................
Tie tvoje body A) a B) si si vo svojej psychopatickej hlave už určil ako "istú pravdu", pretože realitu si ohýbaš PODĽA SEBA, nie podľa skutočnosti.
A eunuch? Ja sa kastrovať nemusím. JA SOM SA VZDAL ORGAZMOVANIA/EJAKULOVANIA. Kastrácia je PRE NEPRISPôSOBIVÚ ZVER, ktorá chce do chudoby a špiny priviesť nový život a tak ROZŠIROVAŤ UTRPENIE A MIZÉRIU ĽUDSTVA...........
Tebe ale ZJAVNE VYHOVUJE UTRPENIE A MIZÉRIA ĽUDSTVA, pretože........................si "future NAZI"............