Tak jsem dnes byla na mikroskopii krve v temném poli v
http://www.bodydetox.cz/ a taky si tam poseděla s nohama ve vaničce. Odnesla jsem si kromě informací i přes 50 fotek svojí krve, tak se o nějaké s vámi podělím a zkusím si vzpomenout, co mi o tom paní doktorka řekla.
Moje červené krvinky jsou i navzdory relativně zdravé stravě hodně shlukovatělé. Je to špatně protože pak asi pořádně neplní svojí úlohu, neprocpou se do malých kapilár. Krom toho měly některé "terčíky" - kdy nenesou kyslík a takže taky nepracujou.
Tady je v tom největším "prázdnu" vidět takové "cosi" a to je snad příliš hustá krev, začíná se tam tvořit nějaká mřížka. Ale piju dost, tak nevím, proč se mi to dělá. Neni to dobře.
Bylo tam pár plísní, viz:
Ale hlavně hromada bakterií či něčeho takového (tečky v černém poli):
Když jsem dostávala výklad ke krvi, měla jsem nohy v detoxikační vaničce. Byla jsem k tomu dost skeptická, ale je fakt, že krev ihned poté vypadala o trošku lépe, červené krvinky nebyly tolik shluklé. Ale ukázaly se tam "citronky", což je buď hormonální nerovnováha nebo už nevím co.
Krom toho tam také byly vidět nějaké volné radikály nebo krvinky jimi zničené, už si to přesně nepamatuji. Informací bylo dost a dost. Mluvila jsem s dvěma lidmi z toho centra a oba byli moc milí. Mikroskopie+vanička+mikroskopie stála 500kč, strávila jsem tam přes hodinu a celkově spokojenost, doporučuji.
Výsledkem je, že jsem asi stále překyselená a zatoxikovaná. Zkusím důsledněji dodržovat svoje výživové snahy, důsledněji užívat B vitamíny. Prý mam nejspíše propustnou střevní stěnu a proto mam tolik bakterií v krvi, tak půjdu nastudovat, co s tím. Nebylo mi příliš doporučováno pití kefíru z houbičky, tak nevím.
No a na podzim si zaplatím kůru těch detoxikačních vaniček, protože mi pak skoro 2 hodiny nebylo dobře, asi se tělo fakt detoxikovalo.