tine píše:
Stále čakám na tvoje finálne riešenie. Ako chceš vykastrovať "neprispôsobivú zver", ak si vraj proti fyzickému násiliu? alebo nie si? Klamal si, že nie je pravda, že nenávidíš matku a sestru.
Veď napíš ako si reálne predsavuješ "finálne riešenie" t.j. "dobrovoľnú" kastráciu celej populácie, aby ľudstvo vyhynulo, keď je to podľa teba také super. ŽIadne filozofovanie, ale konkrétny postup.
ČÍTAJ PO SEBE..... či náhodou "popíjaš" teraz v piatok večer?...
JA OSOBNE NECHCEM NIJAKO VYKASTROVAŤ "NEPRISPôSOBIVÚ ZVER", to nie je vecou jedného človeka a podobne........... Bol by som ale RÁD, keby ku STERILIZÁCII (bezbolestnej) cigánov z osád a narkomanov DOCHÁDZALO, celosvetovo.
Ale s určitými podmienkami............... DOSTALI BY ZA TO ZAPLATENÉ, aj keby nemali na výber. Dajme tomu.... 10 tisíc Eur. Prečo by nemali na výber? PRETOŽE NEMAJÚ PRÁVO RODIŤ DO CHUDOBY A MIZÉRIE NOVÉ ĽUDSKÉ ŽIVOTY.
ZAMYSLI SA, KRISTE PANE...........NADRADZUJEŠ PRÁVO DEGENERÁTA NA ROZMNOŽOVANIE SA NAD PRÁVO NEVINNÉHO DIEŤAŤA, KTORÉ PRIRODZENE MÁ ŽIŤ (keď už má byť splodené...vždy je to chyba, lebo "tam hore" je vždy milión krát lepšie) V DOSTATKU A NIE V MIZÉRII A CHUDOBE?Ľudstvo je JEDEN ORGANIZMUS.... špinaví zdegenerovaní cigáni z osád a iná chudoba (napr. alkoholici žijúci v dedinách, ktorí majú sotva čo jesť) či narkomani, to sú vlastne RAKOVINNÉ BUNKY....Keď sa nerozmnožujú, niektoré z nich sú nezhubné (ak nerobia zlobu okoliu)....Keď sa rozmnožujú, tak rozmnožovaním sa sú ZHUBNÉ.......... Organizmus sa má rakovinným bunkám BRÁNIŤ. NEMUSÍ ICH ZABIŤ (ak samé nezabíjajú iných), ale musí (mal by) ZNEMOŽNIŤ tomu, aby sa rozmnožovali. Je to absolútne PRIRODZENÉ. Podporovať rozmnožovanie sa neprispôsobivej chudoby/narkomanov tým, že im nie je zabránené v rozmnožovaní sa, ZNAMENÁ V SKUTOČNOSTI PÁCHAŤ TRESTNÝ ČIN - NIČENIE ĽUDSTVA. ........................... JEDNA VEC je pokojné odumretie ľudstva (z dôvodu nerozmnožovania sa), DRUHÁ VEC je zotrvávanie existencie ľudstva spolu s jeho DEGRADÁCIOU, ktoré vedie k jeho ničeniu za pomoci utrpenia.
STERILIZOVAŤ ĽUDÍ, KTORÍ SVOJMU DIEŤAŤU/DEŤOM VEDIA ZABEZPEČIŤ ZDRAVÝ VÝVIN (kvalitná strava, čistota, materiálne zabezpečenie, ľúbenie rodinou) BY SOM NIKDY NECHCEL..................NIKDY V ŽIVOTE..................... ÁNO, bol by som radšej keby sa nerozmnožovali (pretože v Pekle žije každá ľudská bytosť, ale rozhodne v menšom pekle žije ľudská bytosť žijúca v ako-takom blahobyte), ale absolútne nijak by som im do rozmnožovania sa nezasahoval, ani keby som mal neobmedzenú moc.
KAŽDÉHO BY SOM ALE ZO ZÁKONA POUČIL (už na strednej škole) O TOM, PREČO JE ZLÉ ROZMNOŽOVAŤ SA.................S tým, že nech sa potom každý rozhodne sám podľa seba, AK NA TO MÁ UŽ SPOMENUTÉ VHODNÉ PODMIENKY.......
VEDEL BY SOM, že ľudia ktorí sa rozmnožujú sú proste HLÚPI A ROBIA ROZOMNOŽOVANÍM SA ZLOBU, ale aj keby som mal neobmedzenú moc, nedovolil by som si (ak vedia dieťa zabezpečiť, na rozdiel od chudoby) im násilne prikázať dieťa nesplodiť..............
Cieľom by bolo, aby každá nasledujúca generácia mala menej a menej detí (docielilo by sa to NENÁSILNOU OSVETOU, vysvetlením že akým prostredím je vlastne Zem a akým bremenom je telo). Aby deti chcelo stále čím menej ľudí. A tak čím menej detí by sa rodilo, tým menej "kvapiek duše" by bolo sťahovaných do Pekla menom Zem, a tým viac sa sem už "zas a znova" neinkarnovalo (lebo by nemali do akého tela), a teda by žili v Raji bez tela, starnutia, povinností, nepohody, atď.....
Život na Zemi v tele je PÁD Z RAJA (z nehmotného sveta, kde nie sú telá, otročenie, atď)......... Ten PÁD Z RAJA je neustále opakovaní (už v miliardách) hriechom menom "rozmnožovanie sa".........
RAJ NA ZEMI JE NEMOŽNÝ, pretože tam kde musíme otročiť na telo (ktoré k tomu ešte starne a potom zomrie) XY hodín denne, to Rajom nemôže byť NIKDY. To sú GALEJE. U niekoho neznesiteľné, u niekoho znesiteľné.
Svet sa dá Stvoriteľom naprogramovať VŠELIAKO, JE TO VECOU PROGRAMU. Avšak ZÁMERNE bol život na Zemi naprogramovaný tak, aby viedol ku DEGRADÁCII TELA A PSYCHIKY (ktorá je naviazaná na telo, prinajmenšom u ľudí, a najviac to pociťujú keď starnú)... ROZMNOŽOVANÍM SA DÁVAME SÚHLAS (pozor, dávajú ho LEN A IBA RODIČIA!!!!! Dieťa nemá slovo...nech si ezokktina tvrdí čo chce - je to aj tak len riadená opozícia satanizmu) S TOUTO KRVILAČNOU HROU, HROU PLNOU UTRPENIA........................... Stačí sa prestať rozmnožovať, a táto otrocká realita SKONČÍ.....
Vedeli to veľmi dobre aj Ježiš, aj Buddha................preto nikoho nenabádali na rodičovstvo, práve naopak..... Nabádali, aby ľudia neriešili svetské veci, aby si nezakladali rodinu, ale aby transcendentovali...... Rodina a povinnosti s ňou späté neumožňujú skutočnému duchovnému rastu, maximálne tak osobnostnému rastu (to nemá nič s duchovnom), ktorý je možný aj pri založení rodiny....... Zvieratá a ľudia trpia ako v ľuďmi vytvorených prostrediach, tak v lone prírody......... Trpia aj príslušníci rôznych kmeňov..........a trpeli aj pred stovkami či tisíckami rokov, keď ich nikto "nekynožil"..... Prepichovali si časti tela počas rituálov, trvalé "ozdoby" (predlžovanie krku kovovými hruhmi), obriezky, rituály............Tranzové tance, oblizovanie žiab, fajčenie húb, atď........ LEN ABY NEMUSELI BYŤ VEČNE V TEJ "ŠEDEJ REALITE"......... Keď vedeli vyrábať alkohol, chlastali..........Daj prírodnému kmeňu mobilné telefóny s internetom, počítače s internetom, televízor, a uvidíš čo sa stane......HNEĎ SA NA TO "CHYTIA", PRETOŽE V SKUTOČNOSTI TAK TRPIA V TÝCH VEČNE ZELENÝCH LESOCH, kde stále počujú zavíjať zvieratá, štebotať vtáky celú noc s cvrčkami, spia v chatrčiach, majú okolo seba vždy tých istých ľudí, atď..................... VEĎ TO JE POHROMA............. Civilizovanému človeku (ak nežije na predmestí L.A. na ulici) sa žije oveľa lepšie...... Ale stále to nestojí za to......lebo musíme OTROČIŤ....... a nevyhneme sa starnutiu so všetkými jeho neduhmi......... Pozri sa na starých ľudí ako vyzerajú.... Ako hrdzavý popučené auto.......Aký majú slabý hlas (alebo skrátka staro znejúci), akí sú pomalí, bez estetiky, atď..................... TO TAK SCHVÁLNE ZARIADIL DEMIURG................Nič z toho nemusíme zažívať, pokiaľ sa prirodzene prestaneme rozmnožovať.......BEZ ZABÍJANIA..........Prirodzene, tým, že neskočíme prírode (Demiurg) "na háčik"......... nerozmnožíme sa........ Čím viac ľudí si to začne uvedomovať a riadiť sa podľa toho, tým skôr tento pekelný projekt menom "život v tele na Zemi" skončí.................... ŽIADNA DUŠA nebude smútiť za životom v tele........... Duša smúti LEN V TELE..........
ZMYSLOM ŽIVOTA V TELE JE NEOPAKOVAŤ HO A NEROZMNOŽOVAŤ HO. Ale ľudstvo spravilo v dávnych dobách obrovskú chybu, ktorú neustále opakuje. Chytilo sa do pasce a rozmnožuje sa. A tým kolobeh utrpenia v tele nekončí a nekončí........