Zvedavý: Je veľmi "zaujímavé", že sa často objavíš po tom, ako ignorujem Tine-ho/Neti-ho, a začneš do mňa prudiť ty....

........
Takže to ja vždy odsudzujem niečo čo som nezažil a čomu nechápem? Ahaaaaa..... Takže to NIE VY s Tine-m odsudzujete orgazmový celibát (pretože by ste ho aj tak neboli schopní držať), pohŕdate "plochozemcami", atď, a teda niečim,m čo ste nikdy nezažili (org. celibát) a čomu nechápete (plochá Zem)?
Keby som bol plný nenávisti, mal by som zdravotné problémy, dodžubané trávenie vyšší tlak, atď...... MOJE ZDRAVIE JE NAJLEPŠIE OD ROKU 2009.... Keby som bol plný nenávisti, nepočúval by som kopu slaďákov, ale počúval by som sračky typu "Slipknot", "Iron Maiden", "Sepultura", alebo inú satanistickú hudbu rôzneho žánru...
Tvoje "šťastie" je postavené na kartónových nožičkách. Mimochodom, sebaklamom trpí 99% ľudí. Samozrejme drvivou väčšinou tí bežní ľudia, a ja som bežným nikdy nebol...
To čo píšeš o Raji je tvoje totálne nepochopenie. Neviem odkiaľ si nabral, že sa tu človek inkarnuje raz za stotisíc rokov (približný ekvivalent pol hodinu u zubára raz ročne), samozrejme si si to "vycucal z prsta", pretože ti to takto VYHOVUJE............... Reinkarnácia podľa všetkých dostupných zdrojov (na rozdiel od tvojich domnienok) nastáva veľmi rýchlo, behom dní až týždňov. Údajne okolo 3 dni. Ak je podľa teba niekoľkodňová až niekoľko týždňová "dovolenka" (ktorá v skutočnosti ubehne pocitovo ešte rýchlejšie) dostatočnou "odmenou" za 80 rokov otročenia, a si názoru, že má byť prerušená ďalším rozmnožením sa a teda PÁDOM do Pekla (Zem) na 80 rokov, tak akurát preukazuješ svoju otrockú dušu a nevedomú kolaboráciu so stvoriteľom tohto sveta - Satanom (kolaboruje s ním podstatná väčšina ľudstva, preto to tak funguje...).Mimochodom, ty excelentný prekrúcač, prečo tu spomínaš vyvražďovanie? Kde som spomínal vyvražďovanie? Keď sterilizuješ psa, ZABIL SI HO? Nie. Nie je ti zo seba zle? Malo by byť. Navyše ja by som nechcel aby bolo siahnuté na hormóny sterilizovanej špinavej chudoby a narkomanov.... Chcem aby muž ostal mužom a žena ženou...KEĎ TEBE NÁHODOU (
samozrejme bodaj by NIE) ZABIJÚ DIEŤA, ZA JEHO VRAŽDU BUDEŠ V URČITOM ZMYSLE ZODPOVEDNÝ TY....Za vraždu, alebo za jeho smrteľnú nehodu (bez ohľadu na to kto ju spácha)... Prečo budeš zodpovedný ty? Pretože tým že si dieťa splodil, si mu dal NIE LEN ISTOTU že zostarne a staré slabé zomrie (ak nezomrie predčasne z nejakého dôvodu), ale aj MOŽNOSŤ, že sa mu stane nejaká tragická udalosť, ktorá ho buď zabije, alebo zmrzačí. KTO JE TU TEDA TYRAN, ZLODUCH (ktorý si to ani neuvedomuje, pretože je zhypnotizovaný ako drvivá väčšina ľudí)? TY, NIE JA. Ja sem na Zem ŽIADNU SLOBODNÚ DUŠU "Z RAJA TAM HORE" NESTIAHNEM. Ty (s partnerkou/manželkou) si stiahol tuším dve. Postaral si sa tým o to, že musia chodiť do školy či chcú či nechcú, a budú musieť pracovať, starnúť, a žiť v tomto chorom MATRIXE, kde sa klame na každom kroku, a klamú ako obyčajní ľudia, tak vlády sveta. Na to si hrdý???
A si hrdý aj na to, že podporuješ (tým, že by si nechcel aby tomu bolo zamedzené) to, aby sa rodili deti do chudobných špinavých rodín miesto toho, aby si podporoval to, aby sa tak nedialo......... TO JE ZNAKOM INTELIGENCIE? NIE...........TO JE ZNAKOM BIOROBOTICKÉHO NAPROGRAMOVANIA SATANOM.............Dobrovoľne mu ako jeho potrava (ktorou sme všetci čo žijeme) nosiť potravu NOVÚ tým, že sa rozmnožíš..... "Gratulujem" ti k tvojej nadobudnutej "múdrosti", ktorej výsledkom je zotročenie dvoch duší v trvaní možno cca 2 x 80 rokov, ktoré si stiahol z Raja do Pekla menom Zem. Gratulujem ti k tvojmu sebectvu a egu, k tvojej zvieracej podstate typu "Musím po sebe zanechať život, stoj čo stoj, môj rod nesmie vyhynúť! Hav-hav, brum-brum....", ktorou sa radíš k stámiliónom až miliardám tých, čo umožňujú existencii zla, utrpenia, starnutia, smrti, ktoré sú možné LEN V TELE A NA ZEMI...........
SMRŤ, OTROČENIE, ZLO, STARNUTIE........To všetko (v ľudskej existencii, zvieratá vynechajme) existuje len preto, pretože sa ľudstvo rozmožuje.
Pôvodné kresťanstvo a pôvodný budhizmus (ten zčasti aj dodnes) boli ANTINATALISTICKÉ...............PREČO ALE PRESTALI BYŤ? LEBO ZAČALO ÍSŤ O BIZNIS........ TÚŽBA PO MOCI.......
Kristus a Buddha nikde nikde neradili ľuďom (neexistujú také reálne zdroje, ktoré by to vyvracali) rozmnožovať sa. Ono rodina a skutočný duchovný rast ani NEJDE DOKOPY.......
PRETOŽE DUCHOVNÝ RAST A ZÁVISLOSŤ NA KONKRÉTNYCH VZŤAHOCH SA NAVZÁJOM VYLUČUJÚ............... Si závislý od dávania a prijímania citov od konkrétnej partnerky a tvojich/vašich detí. Si krehký, viac než si myslíš (nemyslím fyzicky)... Pretože tvoje "šťastie" závisí na rodine. Keby ti odobrali rodinu, zbláznil by si sa. Si intelektuálne zviera (ako drvivá väčšina ľudí), nič viac. Preto mi nemáš šancu porozumieť.
ALE ZO SVOJEJ HLÚPOSTI MOJU KRITIKU VNÍMAŠ TAK, ŽE JE TO PREJAV NENÁVISTI...................................NIE JE V TOM ŽIADNA NENÁVISŤ................Je v tom len neutrálna ľútosť a vecné konštatovanie. Nič viac. Som v znamení rak. Rak má emócie spojené s trávením. Keby som pociťoval k ľuďom (dokonca k celým veľkým skupinám, obrovským skupinám) nenávisť, denne by ma bolel žalúdok, mal by som zápchy alebo hnačky, veľmi zle by mi trávilo.... NIČ Z TOHO SA MA NETÝKA...... NIČ..........Takže mi vo svojom hlúpom domnievaní sa nepriraďuj emóciu menom "nenávisť". S nenávisťou nemám nič spoločné. Muž ktorý drží už takmer tri roky orgazmový celibát (s jednou "nehodou") nedokáže cítiť nenávisť. Ale áno, zabiť by dokázal (vrámci sebaobrany, alebo vrámci obrany blízkych, atď). To však nemá nič spoločné s nenávisťou.
Alebo vidíš v mojom prípade "nenávisť" v tom, že som za to, aby boli bezbolestne (resp. tým najšetrnejším spôsobom) sterilizovaní cigáni z osád, narkomani a iná zdegenerovaná chudoba?
STERILIZOVANÍ, NIE ZABITÍ.....VNÍMAJ TEN ROZDIEL........ V tom vidíš moju "nenávisť"? V tom, že som za to, aby boli ušetrené milióny životov plných nešťastia tým, že by bolo zamedzené "ľudskému odpadu" rozmnožovať sa a tak priviesť na svet deti, ktoré budú mať komplet zničený život? ........... NIE JE TI ZO SEBA ZLE? Nie je. Pretože si ani neuvedomuješ že nerozumieš podstate. A tej nerozumie skoro úplne nikto - V TOM JE TÁ FINTA TOHTO MATRIXU. A keďže "väčšina má pravdu", tak.......preto je svet v takých sračkách v akých je. Ale ty si si možno ani nevšimol že je v sračkách...Tak ako si ovca nevšimne, že keď dorastie, tak bude zabitá a pôjde do kotla alebo na pekáč, pretože si všíma len to, že dostane nažrať.
To je všetko čo som ti chcel napísať, nepotrebujem to "donekonečna" rozvádzať, takže ďalej na teba reagovať nebudem.A čo sa týka pána Jardu, nejak jeho správaniu nerozumiem. Najprv súhlasí s antinatalistickým pohľadom na vec, ideálne tak, že by rozmnožovanie sa ustalo z dôvodu duchovnej zrelosti ľudstva, čo by ruka v ruke šlo s tým, že by si ľudstvo uvedomilo nezmyselnosť rozmnožovania sa, viďte jeho príspevok, citujem (najdôležitejšie som podčiarkol, aby sa Zvedavý s Tinem nehrali na slepých):
Jarda píše:
Řekl bych že máte dost zidealizovanou verzi zániku lidstva na této planetě, osobně se domnívám že buď to bude jak píšete, ale půjde o stovky let než naprostá většina duchovně vyzraje, nebo se podle všeho opakovaně většina z nás vypaří v záři atomových sluníček. Každopádně patrně to bude v obou případech docela bezbolestné, mrzet to bude nějakou dobu ty co ty sluníčka rozchoděj a začnou znovu od primitivních zvyků a vercajku a budou zase vzhlížet po večerech ke hvězdám což už skoro nikdo ze současníků nezná.
No zároveň pán Jarda sa tu viac baví s Tine-m (aj keď ten je úplne opačného názoru) než so mnou, venuje mu viac času, a nič mu nevyvracia.... Logiku mi to nedáva, ale tak čo už.
NECH SA PÁČI..........
Topic ktorý som tu založil (tento konkrétny) tu je, to je dôležité. Ale bojovať s hlupákmi nemá cenu (nemyslím pána Jardu, len aby bolo jasné). Hlupáci si myslia, že keď patria k väčšine (alebo k menšine, ktorá je ale v počte stámiliónov po celom svete), tak sú "zahojení", sú na tej správnej ceste, atď.... Neuvedomujú si, že PRAVDA je skrytá pred viac než 99% ľudstva, pretože na VHĽAD do pravdy treba dozrieť. A tomu kto do toho vidí, tomu nerozumejú, očierňujú ho, opovrhujú ním a chcú ho zdiskreditovať za každú cenu (velikášstvo v zlom zmysle slova na jeho osobu - zveličujú a prekrúcajú).
Napísal som v tomto topicu čo som chcel (aj viac než som chcel, pretože sem prišiel parazitovať Tine), to stačí. Ďalší príspevok do tohto konkrétneho topicu už nenapíšem.