cimo píše:
tak som sa pokusil darovat krv zasa teda pred tyzdnom som mal tie Trombocity 127 a teraz som myslel ze to bude ok ale povedala ze mam 115 este menej a ta presnost na nieco uz si nepametam pozerala to cez mikroskop ze to bolo dobre kazala aby som uzival B-komplex ja uzivam pangamin s Bifi aj doplnky .uzivam aj jod dost dlho takze neviem co to ma byt a neviem ako sa na kvalite krvy podielaju trombocity,viem ze hraju ulohu v pripade poranenia aby clovek nevykrvacal ked som sa stravoval pred rokmi horsie mal som vysledky s pred 3 rokov a vsetky udaje som mal v strede cize OK a teraz ked pracujem na sebe tak trombocity su male pijem aj cvklove cerstve stavy co si odstavujem asi nijake plesne ,lebo mam stale na nohe ,mezi prstami svrbi a mam osupanu aj kozu na tych miestach a ze vraj to je hlavne plesne znutra ako len plesen na nohach ale mam to len medzi malickom,kedysi mi nato davala tinkturu taku pripominalo mi to jodovu tin kturu ale to trocha stipalo pri aplikaciia a aj chladilo neviem co to bolo ale po tom mi tpo zmizlo ale mam podozreni na CANDIDU z pluvacieho testu mam priznaky ,a tomu aj pripisujem tie akne ktore mam od 18 rokov no nie vtakej miere zasa ale ja myslimze za to vsetko moze Candida aj ked ma nic take netrapi alebo nijake kvasinky co vy nato ? daka
Tak kandida umí udělat s krví celkem zázraky hlavně v tom negativním slova smyslu. Dále dobrá krev záleží na více faktorech, čili mě se zdá, že vám chybí i mnoho dalších látek jako třeba měď, mangan, molybden a třeba i další. Rozhodně by bylo vhodné si to zjistit vlasovou analýzou a pak deficity srovnat. Godzila vymlátí při pravidelné aplikaci z krve skoro všechno, ale minerály bohužel nedodá. Celý problém se srážlivostí krve může také ovlivňovat mnoho faktorů, dokonce i špatná funkce některých žláz, nebo přebytek některých látek, třeba lignanů z lněného semínka, nebo lněný olej a další.