ovekyska píše:
ja som tieto stavy mavala v n iekdajsom zivote po opici..
no to je samozrejme ine.
mne sa posledne dni stane, z sa mi v priebehu dna trosku akoby zneisi stabilita, no chvalabohu to prejde.
k tej chrbtici vsak, pokial este mate problemy, ja som mavala v minulost problemy s dychanim a to take, ze sa mi nedalo dobre nadychnut, akoby som mala malo kyslika, pridavalo sa k tomu aj trpnutie hlavy - to je opis pocitu. ns plucnom vylucili, ze by to bolo z chrbtice, no celkovo, dr mi mepomohli. nakoniec sa potvrdila chrbtica, na co som prisla sama vylucovacou metodou cinnosti.
moj manzel maval z chrbtice arytmie a to si pekne pochodil po lekaroch, kym mu na to uzasnaci prisli...
niekde som dokonca citala o zapche sposobenej blokadou chrbtice.
v motaní hlavy mám celoživotnú prax, to môžem vyučovať na VŠ.
každá atmosferická zmena - to je skoro stále, a točilo ma ako na kolotoči, zatmenie pred očami, bolesti hlavy, celožviotne nízky tlak, bolesti chrbta a stuhnutý celý chrbát, musela som cvičiť minimálne 2x týždenne, aby som bola s chrbtom v pojazdnom stave.
všetko zmizlo po horčíku. kúzlo.
a to som ani nemala nejaký veľký deficit, som ho zrovnala ani nie za mesiac a teraz sa len naň pozriem a už mám hnačku. takže sa ním už iba mažem.
pri tom dorovnávaní horčíka ma ešte občas skoro hodilo k zemi, aj keď som iba sedela za PC a vôbec sa nehýbala, to bolo dosť stresujúce, ale iba pár krát, to sa dalo prežiť.
blbé na tom ale je, že teraz ma nebolí chrbát, ktorý ma nútil sa hýbať a tak som zlenivela a nechce sa mi pravidelne cvičiť.
napíš si zoznam problémov, daj telu mraky horčíka a uvidíš, čo ti z toho zoznam ostane. ja ten horčík lejem do celej rodiny a po počiatočných neistotách si to každý len pochvaľuje.