ivvlik píše:
Několik let jsem se potýkala s cystami na vaječnících a kolísavými hormonálními hodnotami,před třemi měsíci byla důrazně doporučena operace,což značilo vyjmutí dělohy a snad celých ženských orgánů což jsem odmítla a začala se /konečně/řídit rad pana Jardy.Nedržím stryktně všechny,občas zhřeším,ale základy dodržuju/klystýry,očisty,1l štáv denně,hlavně se vyhýbám chemicky vyrobeným potravinám/,doplnuju cenné minerály.Včera jsem byla na dalším vyšetření a všechno je pryč,doktorka sama nevěřila a prováděla vyšetření opakovaně.Sice oznámila že pitím štáv je to blbost zlikvidovat,ale já vím svý.Chci jen podotknout těm co stále nevěří,nebo hledají kličky,že to funguje,chce to sice trpělivost ale výsledek stojí za to.Pane Jaroslave DÍK
Tak vidíte, jak je to jednoduché a právě proto tomu nikdo nechce věřit, hlavně lékaři, ti už vůbec ne, protože by to degradovalo jejich božské vzdělání a schopnosti. Oni z logických důvodů potřebují mít z toho celou lidem nepochopitelnou vědu, ve které navíc používají lidem neznámou řeč. Nyní vám snad je naprosto jasné, že se nikde nic složitého nekoná a pokud člověk není naprostý debil, tak se sám zbaví prakticky čehokoliv do tří měsíců, což je dle mého názoru docela dlouhá doba a v případě většího úsilí se to dá pořídit i mnohem rychleji. Mám za sebou i případy rakovin, které již lékař vzdal a poslal pacienta domů dožít, přesto byl do měsíce zcela zdráv.