Eri píše:
Pěkný večer,
chtěla bych poradit. Byl mi stanoven cervikobrachiální syndrom, a nějak si nevím rady. Vytestovala jsem si candidu plivacím testem a je pozitivní - nasadila jsem protikvasinkouvou dietu. Dál jsem vytestovala málo kyseliny chlorovodíkové v žaludku. Začala jsem takto:
1) Klystýr - První týden 1Xdenně a pak snižovala až na svakrát do měsíce. Ze začátku ze mne vypadávali takové krvavé kusy, teď již nikoliv. Ale poříd mám problém se zadržením vody s citronem ve střevech. Většinou se celá procedura povede na třikrát.
2) Přidala jsem výplach žaludku - to mi moc nejde, dělám ho ob dva dny. Po vypití 1 litru vyjde jen 400ml. Píše se tady o chilli, které podporují tvorbu kyseliny. To nedávám, může být místo toho zázvor? Během výblachu, se mi zachlení celý vršek až hrůza.
3) Tak dvakrát do týdne vypláchnu dutiny.
4) Jednou jsem dělala očistu jater a chystám se na konci měsíce na další.
5) PH moči není ideální, pohybuje se kolem 6. Se soudou roste na 7,5, ale bylo mi řečeno, že trhá krvinky? Je to pravda. Od té doby se jí bojim.
Nevím jak to mám praktikovat dál. Tu kvasinku už mám přes půl roku a nemůžu se jí zbavit. A ktomu ten cervikobrachiální syndrom. Pěkně mi bolí hlaví, motám se
. Mám nasadit vysoké dávky hořčíku? Nevim jak to bude pasovat k tomu ostatnímu. Děkuju moc za rady a připomínky.
1)Tak za těchto okolností bych čistil střevo denně, nebo skoro denně.
2)Totéž pltí pro výplach žaludku, zpočátku určitě denně.
3)To se nebude muset konat pokud budou čistá střeva.
4)Játra se dají čistit co 14 dní.
5)Někdo ji užívá dlouhodobě a nic se mu netrhá, ale určitě existují i jiné odkyselovače, kde nic nehrozí, třeba Alkala-N, ale jsou dost drahé.
Jednoznačně naprosto vynechat ze stravy cokoliv se sacharidem a ustoupí to prakticky okamžitě.