Katie30 píše:
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. Čas od času cca jednou za čtvrt roku mě bolí levá strana hlavy (vždy pouze levá), v krku (vždy pouze levá strana), cítím se celkově slabě a zvracím, případně mám průjem. Zvláštní je, že tento stav trvá pouze jeden den. Jedinou souvislost, kterou jsem zpozorovala více než ve dvou případech bylo vypití dvou až tří sklenic piva den před vznikem problémů. Normálně piji alkohol příležitostně.
Jinak jsem vcelku zdravá. Neberu žádné léky. Trpím autoimunitou štítné žlázy. Hormony mám v pořádku, tak léčbu odmítám. Dříve jsem často trpěla na kvasinky. Teď už je to mnohem lepší. Snažím se jíst zdravě a v případě potíží s kvasinkami držím dietu. I v období bez kvasinek se snažím jíst více méně zdravě, ale ne tak striktně. Teď se snažím čistit a pod dohledem piji bylinky. Trápí mě pouze často nafouklé břicho (od té doby co jsem přestala brát antikoncepci cca rok a půl), i když stolici mám naprosto pravidelnou.
Děkuji za odpověď
Katka
Tyto bolesti velice často pochází z problémů ve střevní trakci a při přečtení vašich celkových potíží bych si dovolil tvrdit, že pouhou pravidelnou údržbou střeva by jste se asi zbavila skoro všeho. Prostě vyčistit střevo a dodat laktobacily, nic víc asi potřeba nebude, maximálně si udělejte krkací test a dle výsledku případně porovnejte HCl v žaludku.