Nečasová píše:
Mirabelko, Tvoje příspěvky mají vždy obrovskou informační hodnotu.
Mimochodem, urina pro dárcovskou urinotetapii musí být od ženy v plodném věku, Ty jsi jako stará babka nepoužitelná. Jinak deci ženské uriny se běžně prodává za 250 až 300 Kč. Ženy, které si přivydělávají jako dárkyně uriny mají v nabídkách vždy cenu v tomto rozpětí.
.............DARKYNE ???? Nečasová, vyjadruj sa presne..............PREDAJKYŇE SI MALA NAPÍSAŤ........... To by neboli ženy, aby sa nechopili možnosti ako ošklbať mužov........
........... 250-300Kč za DECI ..... K*rvy ako vyšité, len sa neživia sexom.....
Má nejaký muž niečo proti tomuto môjmu príspevku ? Ak áno, nech sa ozve. Myslím, že viac ako jeden z desiatich to nebude.......
V tom prípade tu môžeme môj príspevok ponechať.
FUJ......... V ŽIVOTE BY SOM ŽENE (keby plešateli ženy a potrebovali by na zvrátenie toho mužský pohlavný hormón) nepredal urinu za 250-300Kč/deci.......... ... Keby to bolo v rukách mužov, predávali by 5dcl po 100Kč, predsa len, aby sa im oplatilo niečo také vôbec robiť........ Ale 250-300Kč ZA JEDNO DECI.............Áno, ak niekto chce niekoho ošklbať, tak ženy mužov, viď tie vaše TAXY....
.......až takto draho zneužívate ich bezradnosť.....
Koľko musí vypiť vášho moču, aby sa mu obnovili vlasy a ostali mu obnovené ??? 100 litrov ? To máme 25 000 - 30 000 Kč....
Ešte mi niečo napadlo... Keď si predstavím prostitútku a zákazníka, ktorý by jej navrhol niečo také, mala by určite takú istú taxu.....
Našťastie - len muž, ktorý má staršiu ženu (v neproduktívnom veku) a zároveň nemá dcéru ani v blízkej rodine (žijúcej v tom istom meste) by sa mohol dať na takú ZLODEJINU........... Kebyže mám ten problém s plešinou, a nemám dcéru, manželku mám v produktívnom veku, tak ako vravím, dával by som 100Kč vnučke keby som ju mal, alebo neteri, alebo ešte lepšie - dcére svojej neteri
za pol litra jej uriny......... A prečo by som jej platil aj keď je to rodina a nestojí ju to námahu ? Lebo za to niečo dostanem predsa, a primerane za to rád zaplatím, keď to už nie je od mojej dcéry alebo od mladej manželky. PRIMERANE......
ALE 250-300Kč za deci, TO JE ZLODEJINA........ZLODEJINA....