LuckaK píše:
Diky fb alternativní medicina jsem dostala tip na tento web. Stále hledám ptám se a nikdo mi nic moc neřekne na můj problém. Asi před 4 měsíci jsem prodělala zánět žaludku. .fibroskopie prokázala několik erozi změnila jsem úplně jídelníček vynechala lepek, maso a sladké šla jsem z váhou prudce dolů 12 kg během 14-20 dnů než jsem prodělala zánět žaludku měla jsem krevní testy v pořádku po zhubnutí mám zvyšené jaterní testy, kyselinu močovou **, cholesterol od 5,5-7 , vypadávají mi vlasy, jsem stále unavená a mám hrozně silnou menstruaci. Pod dohledem lékařů jsem mmt na imunologii mám ANA screening ***, a slabě zvyšeny Ena.. RS po MR se neprokázala. Pomalu jsem se začala cítit dobře nevolnosti od špatného trávení přešli a teď se mi zas začalo nafukovat břicho - žaludek a pořad říkám po jídle .. ten nadmutný žaludek je nepříjemný tlak až se mi špatně dýchá . Jinak je mi 36 let před 3 lety jsem vážila 45kg po 2 dceři 85kg ( hormonální porucha mela jsem v těhotenství problémy a během 2 měsíců takto přibrala ) nyní 70kg klesá mi váha už tak 0,5kg za týden, měřim 160cm. Nevím zda je to podstatné ale mám 2 dcery s krevní skupinou A+ já mám A-.. po 2 porodu jsem měla velmi zvyšeny jaterní testy a 14 dní byla dele v porodnici muže v tom mem problému byt i jina krevní skupina .. Prosim co by jste mi poradil od A do Z jsem ve všem nováček . S pozdravem Lucka
Obávám se že hledáte problém zcela někde jinde než opravdu je. Záněty, nebo li "itidy" značí většinou zamoření nějakým malým šmejdem a nedostatečnou schopností nadledvin na tento stav reagovat. Některé z příznaků na to sedí, jiné podstatné skutečnosti nezmiňujete, ale pokud se budíte v noci mezi 1-3 hodinou ranní, je to skoro jisté. Podle všeho jde i o vážnější nutriční deficit v oblasti minerálů a vitamínů, což pak stav dále komplikuje. Poradit od A do Z je nemožné, to si to tu musíte přečíst všechno, ale klidně mě zavolejte a vysvětlím co se dá. Jinak určitě bych jako první opatření začal čistit střeva a játra.