[quote="Petra2":1kf0wu3i]Nerozumím moc tomu, k čemu člověk na tak vysoké duchovní úrovni, který si chce zachovat svou čistotu vůbec potřebuje nějakou partnerku?
Žena vždycky bude "něco chtít", vždycky bude člověka rozptylovat a občas tak trochu odvádět od jeho cesty.
Zda je to dobře nebo ne, to už si musí rozhodnout každý sám za sebe.[/quote:1kf0wu3i]
Som veľmi uvedomelý, ale žeby som bol "na tak vysokej duchovnej úrovni", to určite nie... Zachovať si "svoju čistotu" nepotrebujem, v erotike som toho zažil v minulosti veľmi veľa, aj veci netradičné, a vôbec to neľutujem. Len mi príde prízemné, ak je niekto závislý od orgazmov... Rozkoš (cesta za orgazmom) je jedna vec, nenásytnosť po orgazmoch je vec druhá. Napríklad možno 5x v týždni "obhospodárovať" partnerku hodinovým pohlavným stykom alebo polhodinovým "zbíjačkovým" prstovaním (pri ktorom mi narastú svaly na konkrétnej ruke
), to ma fakt nebaví. Niečo iné je byť s partnerkou spojený, mať nežný styk s pauzami, a niečo iné je "trtkať" ju hodinu 5x týždenne, s tým, že orgazmovať chcem nie viac než 2x mesačne (ideálne 2-3x ZA DVA MESIACE). Lízanie ma baví, ale akonáhle mám k lízaniu pripojiť aj namáhavé možno aj polhodinové prstovanie (v takej polohe bolí ako zápästie tak krk), to ma už nebaví....
Ženy to majú ľahšie.... Muža spravia orálne zhruba za 5 minút, bez neprirodzenej polohy krku pri tom, bez "dokriveného" zápästia a bez "poskrúcaných" prstov. K tomu dostanú masáž podnebia a mandlí + nabitie jangovou energiou pri mužovej ejakulácii. Muž zas a znova ťahá za kratší koniec, pretože jeho orgazmus je mnohonásobne menej intenzívny a kratší než sú ženské orgazmy, a "druhé kolo" je už fakt "márnivosť"...... Orgazmujúca žena nestráca vitamíny, minerály a životnú esenciu, muž áno. Žene stačí zvlhnúť (vlhkosť sa udrží sama) za jednu minútu fyzického/slovného (alebo kombinovane) dráždenia a je pripravená aj na hodinový styk, no aby muž bol schopný hodinového styku, musí mu hodinu stáť. Nemusím písať kto musí vynaložiť väčšiu fyzickú/psychickú námahu na styk... Žena z jednej minúty (zvlhnutie) profituje celý styk aj keby naň nasledujúcich 59 minút nemala chuť (jej šťavy predsa ostanú), muž musí byť "aktívne ready" celý ten čas......
Všetci vieme ako to je.... AKO ŽENA, TAK MUŽ sa môže navnadiť na styk. Žena zvlhnutím, muž tým že sa mu postaví penis a tiež trochu zvlhne. Lenže po navnadení (ktoré môže byť "oblbovákom") sa chuť na styk môže z rôznych dôvodov utlmiť. U muža napríklad z dôvodu, že znova to bude hodinový styk pričom by sa kľudne spravil aj za 5 minút,. .....alebo z dôvodu že ho partnerka už sexuálne nepriťahuje, no má ju rád.... A vtedy mužova erekcia začne ochabínať.... ALE keď si niečo také ("nejak sa mi s ním nechce sexovať...") uvedomí žena počas styku, tak jej vlhkosť bude "zotrvačná" celý styk....MUŽ NEPREKUKNE NIČ, A NEBUDE JEJ MôCŤ VYHODIŤ NA OČI TO, čo môže vyhodiť na oči žena mužovi, a to "Prečo ti už nestojí ? Máš nejaký problém s cievami ? ..."... a pritom muž žiadny problém s cievami nemá, ale má problém s tou ženou
......
Pred pár dňami som mal trojtýždňový pokus o možný vzťah s jednou mladou nezadanou a bezdetnou ženou. Zistil som dosť rýchlo, že ma sexuálne (ale ani inak) nepriťahuje. Vzhľadom na to, že sme pred sebou nemuseli mať ABSOLÚTNE ŽIADNE (doslova a dopísmena) tajomstvá, tak som silou mocou chcel, aby som si k nej predsalen našiel cestu... Nepodarilo sa, jej telo nemalo také parametre (vnímateľné každým zmyslom) ktoré by ma zaujali. Ani jej duša. Bol to divný (ale už v minulosti zažitý) pocit, keď sme ležali nahí v posteli, mojkali sa, a ona sa čudovala, že mi nestojí "ako stožiar"...... Povedala niečo v zmysle "Ja som mokrá až-až, a tebe poriadne nestojí....".... Vedel som "aká bije", proste ma nevzrušovala. Povedala, že ešte sa jej nestalo, žeby nejakému mužovi pri nej dostatočne nestál. Samozrejme, že som jej neveril....... (hoci objektívne nemôžem povedať na 100%, že nevravela pravdu).
AK IDE MUŽOVI O ORGAZMUS A "TROFEJ" typu "Ďalšia ktorú som pretiahol a dosiahol pri nej orgazmus", bude mu stáť aj keď ho dotyčná nemusí nejak priťahovať, pretože je NABUDENÝ na orgazmus. Vtedy mu ale NEJDE O DOTYČNÚ ako takú, pretože ju použije len ako "matrac". Stojí mu NIE Z NEJ, ale z túžby po orgazme, po orgazme s "novou" ženou.
Takí muži sa žene väčšinou nechcú nejak zvlášť venovať.... Niektorí však áno, ale STÁLE S TÝM, že aj oni prežijú orgazmus. A často dôvodom prečo muži chcú ženám spôsobovať multiorgazmy (aj keď oni samotní zažijú len "slabý odvar" toho čo partnerka) je dôvod taký, že si povedia "Aký som frajer....jej orgazmy boli v mojich rukách, spôsobil som jej ich pol tucta... Teraz v jej očiach stúpnem, bude ma mať radšej, možno sa stane do určitej miery na mne závislá.... Áno, som "kúzelník", zvýšil som svoju hodnotu nie len pre ňu, ale aj pre seba samého - nestojím za prd