Danca píše:
Jakým způsobem by bylo možné vyléčit skvrny na obličeji, které se mi tvoří při pobytu na slunci. Nejde o klasické pigmentové skvrny (i když ty objevovavaly také), ale ztmavnou mi místa na obličeji, která již byla v minulosti zhojena (např.po akné).
Cca před rokem jsem začala pít čaj na játra, provedla jsem očistu střev šangha..., jaterní očistu, ale zatím nedošlo ke změně.
Mohl by jste mě, prosím, poradit, jaký orgán to způsobuje a čím ho léčit?
Děkuji předem za odpověď.
Pokud si Vás nemohu vyšetřit, tak je to hádání z křišťálové koule, otázka zdaleka nerozebírá podstatné věci do nutných detailů a odpověď berte zatím, pouze jako informativní.Tady bych ani na konkrétní orgán nepoukazoval. Jestli jde o zhuštěnou pigmentaci, v místech jako jsou jizvičky po akné, tam je samozřejmě již jiná tkáň a jako taková se může, za určitých okolností, výrazně lišit od původní zdravé tkáně. Osobně bych v takovémto případě regeneroval játra, ledviny a pokožku, na což je třeba tělu dodat dostatek látek. Nezbytně nutná je kyselina listová, železo, kyselina křemičitá, betakarotén, dále pak zinek, vitamín C, vitamíny skupiny B, buď komplex, nebo B6 a B12 samostatně, vitamín E a některé skvrny a pihy je schopen odstranit křen. Podstatnou část těchto látek, je možno dodat pravidelným popíjením čerstvé šťávy z mrkve 250ml, červené řepy 150ml a okurky 100ml. Tuto dávku tak 2x denně pravidelně a doplnit zinek dýňovým semínkem a dýňovým olejem, současně 2x denně tabletu zinku v chelátové vazbě, zinek a olej vždy ráno a večer na lačno, semínka k obědu. Vitamíny B6 a E jsou bohatě ve slunečnicovém semínku a ostatní jezte v tabletách, přičemž vitamínem C nemusíte šetřit, dejte tak 1000 - 2000mg v několika dávkách v průběhu dne a pokud se dostaví průjem tak prostě uberete. Na přesnou a cílenou radu, bych Vás musel vidět a dopracovat se ke smysluplné diagnóze. V případě zájmu o schůzku, mi zavolejte na telefon uvedený na stránkách vpravo, pod mojí fotografií a domluvíme se na termínu schůzky.