neti píše:
Nick, ak preferuješ LED technológiu, tak na aliexpress predávajù výkonné LEDky s rôznymi frekvenciami -ak si trochu zručný, tak si môžeš lampu vyhotoviť lacnejšie. Potrebuješ k tomu nejaký chladič: hliníkovú platňu, na ktorú prichytíš LEDky..
Objednal som som si nakoniec 54W LED "RED LIGHT" žiarovku/žiarivku za 33€ aj s poštovným, z Aliexpressu, ktorá má 5 typov lediek, teda 5 rôznych vlnových dĺžok červeného svetla...
V čechách predávajú presne takú istú, za 90€.............
Má závit E27, dá sa namontovať do hocijakej lampy (zmysel má len taká, ktorej "trup" sa dá polohovať)...
Budem ju používať na svietenie na tvár, na vlasovú časť hlavy, a na penis/guľky. Áno, mohol som si kúpiť aj za 170€ niečo väčšie, čo by mi pokrylo aj 4 násobne väčšiu plochu tela v ten istý moment, no stále to nie je dosť veľké (má to len nejakých 33x22cm približne) na to, aby to KVALITNE a INTENZÍVNE (zblízka) svietilo na celú jednu stranu tela, ktorá by bola práve osvetľovaná... To by som potreboval nejaký oveľa väčší LED panel z Aliexpressu za 500€ a viac..... To by som ale nedal ani vtedy, keby sa mi v peňaženke zázrakom objavilo 500€ navyše. Keby sa mi objavilo, kúpil by som si iné veci, ktoré potrebujem. Zas nie som "extrémny biohacker". Hlavne keď si uvedomujem, že tak či tak najväčší vplyv na zdravie človeka má jeho spokojnosť so životom, vzťahmi a veci okolo toho. Myslím, že tá LED žiarovka/žiarivka s tými piatimi vlnovými dĺžkami červeného svetla spraví svoju službu, budem v tvári krajší (lepšia pokožka), o trošičku zdravší, zafixujem (a možno ešte o niečo zvýšim?) svoj testosterón....A MOŽNOOOO (ale tomu dávam nie viac než DVE PERCENTÁ) mi začnú rásť vlasy na pleške....
Příloha:
ezgif-2-9641ae3325.jpg [ 65.24 KiB | Zobrazeno 7133 krát ]