Ahojte.
Šiel som do lesa "vypnúť", ale vrátil som sa z neho nasratejší, než som doň išiel (naštastie som doň nešiel nasratý)...
Chcel som ísť načerpať "harmóniu", pránu, nadýchať sa kvalitného vzduchu...... ALE TIE K*RVY KOMÁRE A MUŠKY..........mi to ZNEMOŽNILI....... DOSLOVA A DOPÍSMENA...
Tie k*rvy mi lietali vkuse pred ksichtom... Mohol som aj zašprintovať 10 sekúnd, ale vyrojili sa ĎALŠIE....
V praxi to vyzeralo tak, že každých 5 SEKÚND v priemere, som musel od svojej tváre odháňať k*rvy menom komáre a mušky... Ak som to neurobil, tak k*rva muška mi vletela do oka....Pýtam sa, ČO TIE K*RVY MUŠKY VLASTNE CHCÚ !!!???????? ..................... Prečo si nesadne na môj ksicht, na moje vlasy/hlavu, na môj krk....... a nerobí si čo chce, ale tá k*rva muška mi musí za každú cenu LIETAŤ DO OČÍ ???????????????? ....
Už mám tak zafixovaný letný les, že "Keď nechcem mať mušku/mušky v očiach, musím odháňať rukou každých 5 sekúnd mušky a komáre spred mojej tváre"...... Nedosť, že ešte tie k*rvy KLIEŠTE číhajú zdola a z kríku (keď sa oň šuchnem) mi môžu vyjsť na kožu, zakusnúť sa keď si nevšimnem, a nebodaj ma nakaziť boreliózou, ale ešte aj tie k*rvy komáre a mušky do mňa J*BÚ, a NENECHAJÚ MA na pokoji......zrelaxovať v lese.... A je ÚPLNE FUK, že idem rýchlou chôdzou, alebo raz za čas zašprintujem aby som sa ich striasol... NIČ NEPOMÁHA...
Ja sa pýtam...........EXISTUJE BOH ???????? ak áno, prečo je to taká k*rva ???? Stvoril pre nás lesy s tým, aby mušky, komáre a kliešte, tie najmenšie tvory (hmyz) nás tak NIČIL, nám tak ZNERPÍJEMŇOVAL pobyt v lese ?????
Viem si dať repelent na obuv proti kliešťom (keby kliešť šiel zo zeme - aj to nesmie ísť z kríku, vtedy bude repelent na obuve NA PRD..... Ale inde si repelent dávať NEBUDEM, a už vôbec nie NA TVÁR......
Som z toho v šoku..........JASNÉ, ŽE NIKTO NEBOL V LESE.......... JASNÉ, ŽE SOM TAM NESTRETOL "ANI HOVNO"...........VIETE PREČO ??????????? KVôLI KOMÁROM, MUŠKÁM A KLIEŠŤOM................Tieto K*RVY NÁM ZABRAŇUJÚ NABÍJAŤ SA ENERGIOU V LESOCH........
AKO JE MOŽNÉ, ŽE PROTI NIM NIČ NEZMôŽEME ???????????????????? .... Bez toho, aby sme si ničili zdravie chemickými repelentmi natieranými na tele ???
Som z toho v šoku...
VIETE ASPOŇ V AKÝ DENNÝ ČAS (OKREM NOCI ZA ÚPLNEJ TMY) SÚ V LETNOM OBDOBÍ KOMÁRE A MUŠKY NAJMENEJ SA VYSKYTUJÚCE V LESE ??? PRACUJEM DOMA, PôJDEM DO LESA V TEN ČAS, KEĎ TIE K*RVY BUDÚ "SPAŤ, ALEBO BUDÚ ZALEZENÉ.......... KEDY TO JE ?????? O 16-17TEJ HODINE URČITE NIE....... Tak človek chce vyjsť z betónovej džungle, striasť sa wi-fi žiarenia, nedostatku prány, ide to riešiť do lesa, a v lese zistí, že JE TAM POVAŽOVANÝ ZA KORISŤ, a maličké K*RVY mu nedajú pokoj, a nedajú, a nedajú, a nepomôže ani občasný šprint....
(sorry za vulgaritu, ale určite ma značné percento z vás pochopí.... Určite z vás, ktorí ste poslednú dobu chceli ísť do lesa, ale povedali ste si, "ach...radšej nejdem, lebo tie k*rvy mi zase budú lietať DO OČÍ, a druhé k*rvy ma budú štípať..."....)