To Jarda : pán Jarda, ja by som si dával MMS aj do každého kúpeľa, ale každý druhý kúpeľ chcem mať so soľou a sódou.... a to sa asi nebude dobre znášať s MMS ( možno hej, možno nie )... Mimochodom, ako čistíte vaňu aby bola čistučká a MMS v kúpeli nereagovalo so zle "opláchnutou" vaňou, kde môžu byť zbytky šampónu a podobne ? Ja dám asi 3ml aktivovaného MMS ( malou striekačkou si to dávkujem, komu sa chce kvapkať 500 kvapiek aktivátora ? ) do rozprašovača, kde to zriedim vodou ktorej bude asi 3dcl, a potom tým striekam umytú vaňu ( vydrhnutú kefou, bez nejakého prostriedku ), a aj ju trochu olievam obsahom rozprašovača, lebo kým by som rozprášil celé 3dcl, tak by som dostal svalovku na prsty...a nechcem "blbnúť". No na druhej strane nechcem ani púšťať vaňu vodou a pridať do nej MMS, potom ju vypustiť, a ísť sa kúpať, pričom napustím vaňu druhý krát... To by bolo výhodnejšie používať filter, kebyže sa to dá len tak... Takže asi predsa len si nechám tých 35 Eur na niečo iné... vyčlenené pre zdravie. Len som čítal niečo také, že z kúpeľa sa do tela dostane viac chlóru ako z vody na pitie... 35 Eur na rok ( keby som ho používal len ja - čiže ho každý deň demontoval...čím by sa ale mohol aj pokaziť... tak by mi vydržal aspoň dva roky... )... ale mám málo peňazí, som rád, že mi budú stačiť financie aj na kefír... a niečo treba aj odložiť... kurňa... Keby som si mohol vyrobiť MMS-kový filter na sprchu...

dieta