Jarda píše:
Tak jdete na to podle všeho dobře, ale stále testujte HCl v žaludku, to má na rozložení bílkovin na aminokyseliny zásadní vliv. Jinak se dá na regeneraci střeva aplikovat kolagen a to i ve velkých dávkách až 100 g denně, nebo dokonce při špatné snášenlivosti kolagenu, což je stále složitá bílkovina, se dá dodávat přímo glycin, ten bych vám uměl dodat. Tím se zpravidla vede střevní stěny regenerovat a problém by mohl vymizet. Pokud budete mít problém při zpracování bílkovin, je možné nějakou dobu dodávat pouze čisté aminokyseliny i takové stravovací modely a postupy v zahraničí existují, třeba na raka to funguje dost dobře.
Hcl mám nízkou užívám buď betain HCL nebo jen Kyselinu chlorovodíkovou, chtěl bych přesvědčit doktora ať mi napíše recept na hcl s pepsinem.
O těch aminokyselinách jsem přemýšlel ale nikde jsem nesehnal žádný komplet.
Glycin a kolagen doma mám jak mi dojde tak vás kontaktuji.
Jinak byl jsem na vyšetření kapky krve pod temným pólem mikroskopu.
Překyselení: při ketóze to ani moc jinak nejde.
Játra: užívám ostropeřcec. A koupil jsem si zbytečně předražený Liver aid od calivity ale nedalo mi to
Špatný metabolizmus bílkovin.
Plísně.
Jinak chtěl jsem se zeptat. když se třeba škrábnu tak se mi rána zahojí ale jako by se mi neudělala ta svrchní vrstva kůže. rána zůstane bílá neopálí se a při sportu tak nějak zrůžoví.
Myslím si že díky maloabsorbci mi schází nějaká látka. předpokládám že třeba kolagen?