Xion, napisal si to vystizne. Ale podla mna najpodstatnejsia cast duchovneho rastu je prave partnersky vztah. A nikde som nepisal, ze na cely zivot... Ako nebranil by som saz ale nie ie to podmienka. Aspon nech trva 5 rokov... Potom pauza mozno pol roka, a dalsi vztah...mozno uz zivotny ? Mozno mi vyjde az treti ci stvrty. V kazdom pripade uz je najvyssi cas, lebo objatie ktore som si naozaj UZIL som dostaval par dni v aprily 2013, predtym par mesiacov v roku 2008... Vsetky ostatne objatia od inych zien boli len mechanicke, resp. ony aj nieco citit mohli, ale ja som necitil nic...
Alarmujci nedostatok lubenia, objati z lasky, sexu......SA MUSI PODPISAT NA ZDRAVI, v negativnom zmysle. Kto vie, keby som sa tak nestaral o zdravie, mozno by som uz umieral na rakovinu....
ZDENINA : Filozofovanie ? To je to POSLEDNE, co chcem vzajomne robit s partnerkou. Chcem s nou prezivat pritomne okamihy, vela sa objimat a bozkavat, praktizovat tantricku erotiku, spolu varit, spolocne prechadzky, tanec, spolocne spievanie (staci potichu, aby to nerusilo susedov)...
No a dufam, ze po precitani toho textu ma uz nikto nebude povazovat za povrchneho
MILUJEM KLUD, POKOJ, POHODU. To je vylucene pokial deti nie su uz dospele a mimo spolocnej domacnosti s rodicmi...
...
Proste niekoho NAPLNA vychova. Mna NIE. Nie kazdy je urceny na to, aby sa stal rodicom.
Co je pre mna vychova, ked si predstavim ze vychovavam dieta ? ... MANIERE DETI pozna kazdy...NUDA, vzdy vies dopredu reakciu dietata... Puberta je "klinec do rakvy" .... Roztomile su malicke deti, ale ked to uz rozprava a dava milion otazok a vsade pobehuje, vsetko chce ohmatat, ochutnat, tak...ja na to proste nemam nervy...
A KED RODICIA CHCU TICHO...co maju spravit ? Dat dieta na vikend k starym rodicom ? A ked dieta chce byt so svojimi rodicmi a u babky a dedka sa mu nepaci ??? POTOM JE NENORMALNE HO TAM DAVAT NA VIKEND... Takze bud trpi dieta u starych rodicov (takmer) kazdy vikend, alebo trpia rodicia, ze mozno raz mesacne maju TICHO.
Ja sam viem, kolko rokov zivota som ubral mamke svojimi trapeniami...... Ja som pre seba odstrasujuci priklad, ako syn som mamku sklamal takmer vo vsetkom.
A moje super zvyky ako kvalitna strava, cvicenie, detox....SU PRD PLATNE. Mamka z toho nic nema, a ja mam z toho LEN MALO, lebo zdravie mi nici zla psychika, ktoru strava a zdravotne procedury nestacia vylepsit...
Moj zivot je pre mna sameho JEDNO VELKE SKLAMANIE.
Uz nech je MAJ (KVĚTEN), nech prejdem hypnozami.... Mozno moja posledna nadej.