Dobrý deň,
som tu nováčik, preto pardon ak sa opakujem, pri prvom prezretí stránok som nenašla podobnú tému...
Prichádzam s prosbou o radu: Dozvedela som sa práve, že tatkovi, ktorý má už nejaký čas zvýšenú tvorbu trombocytov, zistili z odberu kostnej drene onkologické výsledky. Má to teda byť nejaká forma leukémie, ale liečba nie je žiadna, vraj sa nasadí "agresívnejšia" až keď by hodnoty presiahli kritický bod. Pardon za výraz, ale mne to osobne príde absolútne ujeté a nezmyselné.
Rada by som rodičom ponúkla nejaké alternatívne cesty, tak pátram po radách od zasvätenejších ľudí. Verím, že sa dá teraz do procesu dobre zasahovať nejako holisticky, úpravami stravy, životného štýlu, bylinkami, atd.....
Otec bude tento rok sláviť 60-te narodeniny, je nábožensky založený....a i keď nie je zrovna rigidný, nemôžem ho ťahať k niekomu s kyvadlom a pod
Nie je úplne bez pohybu, nemá nadváhu, ale väčšinu času trávi v kancelárii.
Nechcem sa nejako púšťať do opisov, vyčkám najprv na odpoveď, ak treba, dopíšem čo budem vedieť....Bola by som vďačná za akýkoľvek tip, či už na stravu, alebo na iných liečiteľov, ktorí by sa mohli zdať pre taký prípad vhodní (otec žije teda v Bratislave, takže vítam aj tipy na nejakých slovenských liečiteľov, ale ja žijem s rodinou pri Brne, skúsila by som ho dotiahnuť aj inam, keby bolo treba)...
Vopred srdečne ďakujem