topper1982 píše:
p Jarda
Ja netvrdim ze zivot je o kaloriach ale clovek, ktory funguje a pracuje a chce aktivne zit tak tie kalorie potrebuje lebo zo vzduchu energiu neziskam.
Tu na tejto stranke je sice kvantum uzitocnych informacii ale cloveka privedu akurat na pokraj podvyzivy, sam som schudol 7 kil za rok aj nieco odkedy sa venujem detoxu a to som na tejto stranke vtedy este nebol a odkedy sa uspesne detoxikujem je mi blbsie a blbsie, tocenie hlavy, bledost, som bez energie, ziadna slava ani v sexe ako som spominal, proste nevidim ziadny zmysel sa cielene a ustavicne detoxikovat a cistit nakolko to sposobuje zrejme viac problemov ako pozitiv. Ustavicne sebakotrolovanie a detoxikovanie a sledovanie co zjest a nezjest privedie cloveka ked uz nie po fyzickej stranke tak urcite po psychickej uplne do zahuby.
Mozem povedat ze som stihly , vyska 177cm vaha 68kil, ale lepsie som sa citil ked som mal 75kil a nejaku tu svalovu hmotu, odkedy sa detoxikujem sledujem kontrolujem co zjem je mi na nic. Ziadna energia, ziaden sex, ziadne pozitivne zmeny. Tak kruci kde je chyba ked mam 68 kil som na svoju vysku idelane chudy tak kde je chyba ze u mna nic nefunguje a som bledy ako stena a penis mi nestoji ani keby som do neho zabil klinec? Pritom krvne testy su absolutne v poriadku a celkovo nemam ziadne problemy. Ja si myslim ze je to tym nezmyselnym chudnutim a detoxom a ustavicnym sledovanim co zjest nezjest a inym blbnutim.
je vobec nejaka potravina okrem orieskov a zeleninovych stiav co nesposobuje smrt? lebo aj ked budem akokolvek sa liecit a zit zdravo tak isto umriem na nejaku somarinu co nema nic spolocne s tymto celym zvlastnym sposobom zivota.
rano si mam co dat?
vlocky nie, ryby nie, chlieb uz vobec, parky to je uz ista smrt, tak potom ist do prace hladny a tam umriet alebo ako to mame chapat my bezni smrtelnici?
obed co si dat?
cestoviny prekysluju, maso je hnus, pizza je biely jed, asi musim byt hladny opat na orieskoch
vecera?
opat nejake bobule a tie zapit zel stavou? Neviem kde pracujete co robite alebo ci zijete v skleniku v izolacii ale takouto stravou skor pridem do hrobu ako sa vyliecim a to nesrandujem
Keby ste mali p Jarda ist na turu alebo na celodenny vylet co by ste mali v ruksaku? Dve kila kesu orechov alebo co? Nerozumiem co jete ak ste mimo domova, v prirode a tak, ci to hladujete vtedy alebo ako to riesite.
Ja by som len rad vedel co jest p Jarda co jest ked aktivne zijem a sportujem a nesedim doma na zadku. Lebo z orieskov sa nenajem ani z inych Vasich pseudojedal.
nemusite odpisovat a mozete to aj zmazat, kazdy mame svoj nazor na tieto veci a kazdy svoju pravdu,
tento sposob zivota zit v kuse v detoxe je akurat dobry na zblbnutie, niekto sa nedetoxikuje a stoji mu aj v 50tke a zije aj 85 rokov a viac, a niekto zije cely zivot zdravo a v 50tke dostane infarkt taka je cela pravda, genetika a vrodene dispozicie.
No musím říct, že po tvé odpovědi co jsi mi napsal, jsem se už nechtěl zapojovat, ale to cos napsal teď, mě přesvědčilo, že se ještě pokusím,tedy:
- v podstatě reaguješ jako většina lidí-musím jíst sračky, abych měl energii.
- to co ti napsal Jarda sedí na 100%
- nechápu, proč pořád omíláš oříšky, když je tolik možností co jíst (co takhle - na snídani ovoce s jogurtem, na oběd patlanici s oříškama a na večeři zeleninu s něčím na ochucení, třeba trošku sýra)- je to jen nástřel, ale např. patlanice je neuvěřitelná nabíječka plná energie a navíc zdravá.
- energii nemáš z toho, že bys třeba málo jedl, ale že se čistíš.
- já denně sportuji 2-4 hodiny, v soboty tvrdé závody a energie stačí, dokonce jsem se letos neuvěřitelně zlepšil.
- neříkám, že je to jednoduché, naopak, ale vidina zdravého života snad za to stojí.
no nic, drž se...