lenislava píše:
Dobrý den,...Chtěla bych se zbavit léků, ale bez nich mi není dobře...
Ano, to je typická vlastnost mnoha "léků" na alergii. Když už neléčí, tak aspoň na nich získat závislost, aby pacient platil dál jak mourovatý... Jak jsem psal, senná rýma zmizela a její alergické příznaky mi zmizely do 2 dnů po začátku braní slabší dávky CDS a to hend na začátku "sezóny". Nezaručuju, že to bude fungovat u každého. Je to třeba asi zkusit. Je to logické, CDS pomáhá imunitnímu systému celkově, odlehčuje mu tam, kde děláme chyby životosprávy, bourá toxiny. Dioxid chloru je jedna z mnoha složek, kterou musí imunitní systém složitě a energeticky náročně vyrábět, než ji může použít. Takže mu ho dodáme čistý a hotový, zbude více energie, živin, minerálů a vitamínů tam, kde to ovlivnit jinak neumíme a poradí si např. s alergií sám. Nemyslím si, že CDS přímo "léčí" alergii, ale tím, že převezme kus práce imunitního systému přetíženého naší blbou životosprávou, tak mu dá šanci s alergií zatočit. Působí nepřímo, celkově. A tím to je celé lepší, než jsme doufali...
To nemění nic na tom, že je třeba tu životosprávu trvale upravit tak, abychom imunitní systém nepřetěžovali ale spíš mu dodávali vše potřebné pro maximální výkon. Vypadá to, že alergie v těle jsou ve frontě na obsluhu imunitním systémem až někde na konci řady... nebo jinak: Co ze svinstev, které do sebe pereme nezvádne obsloužit imunitní systém, to se vyrazí jak alergie a proto u některých z nás propukají... Jinou teorii na to nemám...
Zkuste to CDS jako první pomoc, a pak trvale makat na té životosprávě a "odstranění bílých jedů".
Jakákoli zpráva, zda to také pomohlo nebo ne tu bude určitě vítaná...