vdaka trampota
ano viem nie je orci kako horcik ael laktat horcika je vyuzitelny telom na 80 percent a z 300mg aj ked je tam 30mg stale je to aspon nieco a inak neuzivam len jednu tablet udenne ale aspon 3.
Ale zase dalsia vec, ja tu riesim ine problemy ako nedostatok horcika, kazdy mi radi co mu vyhovuje, ale ja neriesim nedostatok horcika ale neschopnost udrzat erekciu. Koniec koncov jem vlocky, pomarance, nejake to normalne varene jedlo, musli tycinky, nejake tie sumive tablety horcika ako som spominal, aj mumio uzivam aj kadeco ine ani nema vyznam menovat
co vsetko takze na nedostatok mineralov sa zrejme nemozem stazovat.
Zacal som jest lanove semienka mlete uz asi treti den a uz davno s msa tak poriadne nevyprazdnil ako posledne dva dni
cize tak, netrpim podvyzivou prave naopak rad by som jedol viac ale jarda a dalsi ti hned vysvetlia ze nezijes preto aby si jedol ale jes preto aby si zil. Lenze keby som jedol podla Jardu tak umriem na podvyzivu uz davno, tie oriesky, a rozne buriny nemaju nic spolocne so zdravym stravovanim, je to o blbnuti a detoxikacii az kym sa nescvoknes a skoncis ako anorektik s anemiou.
Neviem ci poznas stranku ambulancia klinickej vyzivy
www.akv.sk ktora sa venuje zdravej vyzive a ci aj poznas pana Bukovskeho znameho predstavitela zdraveho stravovania. Inak pan Bukovksy odporuca kazde rano vlocky a nemam pocit zeby nas tym chcel priviest do hrobu skor naopak, na rozdiel od jardu nam pan Bukovsky odporuca vydatne zdrave ranajky a ja ked rano zjem vlocky s ovocim a lanovymi semienkami fungujem ako raketa a ani na obed nie som hladny. Skus takto fungovat z orieskov a stiaz zeleninovych ved odpadnes po dvoch hodinach.
Suhlasim ze treba telo cistit a detoxikovat ale tu sa to uz na tejto stranke veselo prehana, nezmyselne detoxikacne metody a clovek pride aj o mineraly v tele a je bez energie. Ved cielom zivota a cloveka nie je ustavicne sa detoxikovat a kontrolovat a sledovat co zjem, ved to je na zblaznenie. A zober si dalsiu vec a oje potreba energie , bez energie nie je vykon a dnesna doba si vyzaduje velmi vela podaneho ludkseho vykonu, nezijeme v stredoveku ze mi staci par bobul natrhanych a zivot gombivka leharo, zijeme v dobe kde clovek potrebuje energiu za dvoch ludi s pred par rokov.
Ano treba telo precistit, treba jest zdravo, ale zase telu neprospeje ak mu chyba energia ved bez energie niet zivota niet vykonu niet nicoho. Ja nechapem ale rad by som vedel ci sa tu niekto tiez stravuje ako p jarda a blbne kazdy den ze co dat do ust co nie aby som sa nedaj boze neprekyslil a neumrel.
Napr ty trampota aky mas jedalnicek, ako rano vecer na obed ako sa stravujes? Tiez si zblbnuty a jes len take jedla aby si vobec prezil alebo sa aj najes aby si mal energiu a nevyzeral ako anorektik? Mna zaujima realny zivot realnych ludi, nie par ludi co ziju v skleniku a odporucaju toto hento lebo ja nesedim doma na zadku ze mi staci par stiav na zivobytie.
Ked uz sme pritom jedle, pan Bukovsky je dost inteligentny clovek a nemam pocit zeby on odporucal neustale detoxikacne procesy a divoke cistenie tela, takisto on odporuca uplne normalnu stravu aj varene jedlo, vlocky, kadejake susienky, musli, proteiny a pod. Tato stranka je len snaha o neustale zdokonalovanie aj tak nedokonaleho a smrtelneho ludskeho tela, ktore podlieha veku a vonkajsim vlyvom a nejake neustale sebakontrolovanie a hladovanie mu isto nepomoze.
Ja s panom Jardom absolutne v niektorych veciach nesuhlasim, kedze vieme ze niekto zije zdravo a niekto nezdravo a niekedy ten co zije nezdravo prezije toho co zije zdravo lebo ma lepsiu genetiku a lepsie jeho telo zvlada boj s vonkajsimi vplyvmi a ten co sa ustavicne snazi zit zdravo nakoniec umrie aj tak skor na nejaku somarinu.
Podla mna je najlepsim zlatym stredom jest aj normalnu stravu plus zelenina ovocie a hlavne vela pit a pohyb, nejake ustavicne detoxy do zblbnutia neuznavam nakolko telo len vycerpavaju a odoberaju mu mineraly a vitaminy. Moj dedo zil 80 rokov a este v 75ke veselo chodil do mesta autobusom a cital bez okuliarov, samozrejme nejedol v mladosti sladkosti lebo ani neboli ale zase nerobil ani ziadnu sanku ani klystiry ani nic podobne a bol v skvelej forme este v 70tke. Alebo hadam keby robil tie ocisty tak by zil 10 rokov dlhsie? Tomu neverim, mozno rok dva ale 10 nie cize tie detoxy su holy nezmysel a telo stejne v starobe podlahne na nieco uplne ine alebo banalne co neovplyvnime ziadnymi ocistami.