ano rozhodne souhlasim , pust je super, ja jsem se zatim k delsimu pustu nedostal, drzel jsem zatim 3denni a myslim ,ze jeste nejaky cas se k delsimu asi nedostanu, nejsem na to jeste pripraven, ale zkusit to casem urcite chci.
co se tyce pustu a tinitu, proc to nezkusit, jen si pust prosim dobre nastuduj.
jinak bych rovnez navrhl diskuzi na tema ucinnosti pustu na likvidaci parazitu, protoze napr. ztvrdle cysty obalene mineralni skorepinou ve kterych se spousty druhu parazitu skryva a prebyva i nekolik desetileti se mi nezdjia uplne jednoduse pro telo dobyvatelne, pripadne z jineho uhlu pohledu - vsimne si takove cysty imunitni system a zasahne? pri delsich pustech asi ano, pricemz delsi pust bych definoval 30+,pro me tedy zatim naprosto nepredstavitelne.
to je take jeden z duvodu proc jsem se nyni odebral cestou antihelmintik. dalsi z duvodu jsou viditelne vysledky vylecenych - uz odkazovane vyse.
misujka23: na ORL chodit nemusis, tam ti minimalne nijak nepomohou a pripadne jeste uskodi.
parazity ti zjisti clovek ovladajici EAV - salvie nebo oberon. avsak pozor, zivi se tim kdedo a malokdy natrefis na nekoho skutecne spolehliveho, nehlede na to, ze paraz. zatez nemeri zdaleka vsichni, protoze na to nemaji vybaveni. takze je treba pohledat - vyse odkazovane vlakno na upramene.cz budiz snad spravna cesta k dobremu merici
doporucuji si nechat udelat komplet mereni - ne jen parazity, protoze jsou zde i jine ,,veci" ktere je treba zlikvidovat , aby se to s clovekem ,,hnulo" tim spravnym smerem ke zdravi - viz. odkazovane video na youtube. a jelikoz pises i o mononukleoze, tak bych si nechal promerit i zloutenkove viry (zl. typu A,B,C,D,E,G), mozek a michu.
jinak je samozrejme na tobe jakou cestou se chces vydat.
pust je zadarmo a je to stara overena metoda - poznas nove pocity, zregenerujes cele telo i s hlavou...
naproti tomu antihelmintika jsou chemie a pokud nemas procistene telo(predevsim strevo, jatra, ledviny, lymfa, krev,klouby), tak je to dle stupne promoreni take rehole pro jatra a v posledni rade i pro tu penezenku
Ja jsem minuly rok prodelal boreliozu a od te doby se mi rozpoutali ruzne potize jako je tinitus, nejaka zaludecni neurozka, poceni, padani vlasu, problemy s pateri...) takze ted prislo na radu MMS, antihelmintika a k tomu nejakej ten jonas joalis bez ktereho to pry neni ono, takze jsem na to zvedav
namereno toho bylo ve mne a na me pomerne dost
((.
jinak mam za sebou nespocet klystyru, kavovych klystyru, kolem 20 ocist jater, ocistu kloubu, lymfy, ocisty ledvin, torjcatko a tak. no a stejne se mi i tak vyrojily tyto problemy - hold malo na sobe pracuju, je to tak