Petra píše:
Dobrý den Jardo,
prosím o radu. Neustále mi píchá či ryje za stydkou kostí spíš v pravo zevnitř, to rytí mi jde i do svalů do stehna, zad nebo do kyčle. Včera mi už i příšerně bolela pravá kyčel. To píchání sem měla dříve vždycky, když jsem trpěla na krev v moči, nebo když jsem nastydla. Teď krev v moči nemám, pH zdá se, že mám konečně srovnané, v odpoledních hodinách vyskočí nad 7. Vždycky mi trochu pomůže naložit se do teplé vany a trochu se mě uleví. Pak se to ale zhorší v práci, mám sedavé zaměstnání. Chci se zeptat, nemůže to souviset s rychlým úbytkem váhy, 20 kg za rok? K doktoru se mi zatím nehce, stejně by mi nic neřekl. Ještě k MMS, co se týká vitamínů a minerálů během kůry, nebere se jen vitamín C, nebo i hořčík a B6 a B 12, který normálně užívám?
Díky moc
To s úbytkem váhy asi nesouvisí, 20 kg za rok zase není tak hrozný rozdíl, to se dá pořídit i za tři měsíce. Osobně bych na to vyzkoušel větší množství sirné patlanice, která umí pomocí dodané omega 3 mastné kyseliny opravovat jak záněty, tak jiné tkáňové potíže. Rozhodně by pomohl pravidelný pohyb, nebo alespoň cvičení, klidně může jít i o nedokrvení dané oblasti, vlivem sedavého zaměstnání. U kůry s MMS je jediný problém s vitamínem C a nic jiného se nijak vynechávat, ani omezovat nemusí.