Mdee píše:
Dobry den pane Zajicku,
mam na Vas dotaz a doufam, ze mi budete moci pomoci.
Je mi 29 let a uz tri roky mam problemy s pokozkou na obliceji. Cerveny nos, celo, trochu brada, ale hlavne tvare. A posledni rok take malinke bile pupinky, ktere rano vymacknu a druhy den jsou tam zase. Nechapu z ceho to zacalo, predtim jsem mela krasnou plet.
Zkousela jsem snad uplne vsechno....nejdrive prirodni cestou....prestala jsem brat antikoncepci, zkousela jsem cistici caje, aloe vera, spirulinu, pratelske bakterie, cinskou medicinu, ktera nebyla zrovna levna=ruzne bylinky a akupunktura ani po 3 mesicich nezabrali a penize dochazely....Pak jsem tedy sla na kozni, kde mi rekli, ze si mysli, ze je to ruzovka a dali antibiotika a ruzne jine prasky, ktere nepomohly a nebylo mi po nich dobre....doktorka rekla, ze sama nevi, co to je a ze mi udelaji biopsii. To jsem odmitla. Chtela jsem nejdrive zjistit, zda nejsem na neco alergicka.
Na alergologii mi vzali krev udelali potravinove testy na mleko, vajicka, psenici....atd a imunologicke testy. Vse vyslo negativni.
Fakt uz nevim, co mam delat. Verim, ze to pochazi zevnitr meho tela....ale nevim, co delam spatne, kdyz nejsem na nic alergicka? Jim zdrave, alkohol piju vyjimecne, jen kdyz je nejaka oslava, dam si jednu sklenicku,...nekourim, kavu piju take malo, tak 4 salky za tyden, nejim bile pecivo..
Nedavno jsem narazila na Vasi webovou stranku a zacala s klystyry. Delam je nalacno, jak pisete. Poprve jsem je delala 4 dny po sobe, pak kazdy druhy den, a ted kazdy ctvrty den.....jak to prace dovoli.......a ma plet stale nic.
Uz jsem z toho fakt zoufala, bojim se rano podivat do zrcadla. Manzel mi rika, ze mu to nevadi, ze na to nemam myslet, ale nejde to....
Prosim poradte mi.
Dekuji,
Martina
To, co popisujete, odpovídá masivnímu překyselení a můj názor je, že by se to po úpravě pH mělo odstranit. Většinou tyto potíže s překyselením úzce souvisí a dají se takto eliminovat. Jako vhodné vidím vystoupat na pH 7,5-7,8 pH a tam se držet, při současném vynechání pěti bílých jedů.