ka.chen.ka píše:
Abych pravdu řekla,tak jsem z toho už dost zmatena... Važím si všech názorů a příspěvků a děkuji za ně, ale co se týče přidáváním soli,tak to určitě dělat nebudu, na tom jsem se shodla s více lidmi,že více soli mi na zavodněný organismus nepomůže a co můžu posoudit,tak nedostatkem kalorií taky netrpím, stravu si hlídám aby byla dostatečně výživná po všech směrech. A žilní nedostatečnost,nebo nedomykání chlopní nemůžu vyloučit,nebyla jsem na to nikdy vyšetřená,ale nevím jestli mě všichni dostatečně chápete, já nemám OTOKY ale jsem celá ZAVODNĚNÁ. Nemám oteklé třeba jen nohy,nebo některá místa, ale váha mi vzrostla celkově a zvětšila jsem se celá, akorát na těch končetinách je to díky gravitaci více znát... Quick dren je drahá záležitost,ale když už to mám a není tam nic špatného tak ti doberu, zatím žádný účinek nepociťuji, ani to na mě nepůsobí diureticky,ale budu pokračovat a uvidíme... Zatím jsem nic jiného ani z těchto přispěvků nevyčetla...
Jak vidno tak názory jsou různé a informací z vaší strany málo, nicméně předpokládejme, že vše bude patrně od rozhozených hormonů a to pak můžete mít prakticky všechno co zde bylo napsáno, protože pak nefunguje v těle skoro nic. Vyšetřením srdce a žil asi nic nepokazíte, ale pokud s tím nebyl problém před vysazením antikoncepce, pochybuji, že to od toho bude, to by musela být sakra náhoda. Štítnou prověříte snadno teplotou pod jazykem, to jsem zde již mnohokrát popisoval a uvidíte. Kalorický příjem je již jiná kapitola, tím se dá srovnat hodně a kupodivu mnoho lidí s vysokým kortizolem skoro nejí a stejně tloustne a jak začnou jíst paradoxně zhubnou. Zda pomůže, nebo nepomůže sůl, to je také z otazníkem, ale pokud by byl kortizol vysoký, tak pomůže a vyzkoušet to můžete celkem bez rizika. Když uvidíte, že zavodnění stoupá, není nic snazšího, než ji zase vysadit.