Veverka píše:
Oba pokusy měly špatný konec i následky, že jsem se rozhodla hladovět již nikdy více.
To je jako vinit sekeru,ze sis utafla palec.Pust je vyborny nastroj,a pokud se neco nepovedlo,tak si zato muzes jako uzivatel sama.Pokud si tohle pripustis,zanalyzujes a poucis se,mas moznost pokracovat dal.Je to tezsi nez se vymluvit,pohanet a nic nedelat.
Me bylo pri pustu kolikrat dost zle,a to nemluvim o kolikach (zvraceni,hnacka,ukrutne krece) po jedne 16.Bylo jich nekolik a trvaly 3 mesice,do toho me vypadalo strasne moc vlasu,Byla jsem zoufala,ale zaroven jsem nechapala,proc me jedine po pustu vypadaly vlasy.A co myslis,jake bylo reseni teto hadanky?
Muzes pod stejnym nickem dohledat i na serveru pust me sklicene pocity vcetne hledani pomoci, kde se dalo a delani vseho mozneho co se dalo-dokonce jsem si na hlavu davala zabaly z uriny,a i kdyz jsem si to smyla,tak ten puch nasledne v kadernictvi byl brutalni ,nakonec jsem sve dlouhe vlasy poslala do vecnych lovist a sla na kratko.Ze zoufalstvi jsem navstivila kozniho Mudra,ktery tapal jeste mnohem vice.
No nebudu te napinat a vis jaka byla pricina?
Behem pustu se me urvaly zaludecni polypy a na jejich vytlaceni telo potrebovalo vsechny sily jak je tlacilo.kdyz po 3 mesicich vysly-byly to 3 koule,nejvetsi byla velikosti velkeho vlasaku,za dva dny mi vlasy prestaly padat,pozdeji vsechny zase dorostly.Dnes uz mam vlasy opet dlouhe jak chci.
jsem rada ,ze to vylezlo byt takto strastiplne,pac je to lepsi nez mit z toho pozdeji rakovinu zaludku.
1 kolika me chytla cestou na letiste z dovolene a ty kecy me matky bych nikomu neprala.Nejhorsi byla 100km cesta na letiste a jeste poslouchat ji.