6ma píše:
No tak je asi nejvyssi cas napsat pokrok od posledniho prispevku
zhubnul jsem na 73-74kg, schodil jsem ty skoro vsechny speky, ale na brise porad neco zustava
Beru Lugol se selénem, nedavno jsem zkousel skrvnu, vydrzela cca 6,5 hod takze jestepokracuji, beru 1x denne 30 kapek+300mcg selenu
dale obcas koupel v MMS, dale jsem testoval jedlou sodou jak je to u me s HCl, no nekrknul jsem, a tak jsem si zakoupil od uzivatele Palo z fora upramene.cz HCl 10procentní(to je asi technická 10%, jelikož jsem se tam dale dočetl ,že odpovídá cca 31% lékarenské, takže pro správné užívání (muzete mi to zkontrolovat?)1dil HCl + 9dílu vody vznikne 3,1% lékarenská , čili vezmu 1díl 3,5% a 2díly vody a muzu ,,pit"?a jeste by me zajimalo kolik je to mnozstvi 2ccm co se zde na foru pise ze se ma uzivat, odpovida to asi tak jedne polevkove lzici?popr.kolik je to ml nebo kapek z kapatka, to jsem se nejak nedocetl.
Jinak prsa se mi asi o neco zmensila ale porad zadna slava, test na candidu mam stale pozitivni i kdyz uz tam toho ke dnu tolik neklesa - da se podle toho soudit jak moc je telo zamorene cand. nebo proste dokud neco klesa tak je porad zamorene a je jedno kolik toho ,,klesa"?
muj jidelnicek je od zari stale jen syrova ovoce a zelenina, seminka orechy, nic jineho.
kvuli candide si do ovocneho jidla davam asi tak 50-100g strouhaneho kokosu, nejím banány a pomeranče, jak je to s hruškama? dále si tam dáváme tak 3-6 strouzku cesneku, nejím žádné sušené slazené ovoce, dále bych rád sehnal lněný olej a začal konečně jíst sirnou patlanici, zacit dodavat horcik, bor a med, je ještě něco dalšího co bych měl ihned začít dělat?
dále jsem udělal celkem 4 očisty jater - no na to že je mi 20 je to celkem humus, ale dobre mi tak - celkove cca 30x 1cm sutrak a k tomu asi tak 150-200 sutraku od 1do8mm, zadneho vapenneho jsem si nevsiml, takze jestli bylt ak asi jen nejaky memsi tak do 4mm
po poslednich dvou ocistat mam ale problem s travenim, vse jsem delal podle navodu - v pul desate stava jablko, mrkev,grep, v 10 ovocne jidlo+jsem tam dal opet kokos a cesnek, kokosu tak 100g, kvuli candide, ve 13hod kefir no par hodin pote tak kolem pate vecer jsem zacal prdet-i nyni i predhcozi ocistu), uplne strasne mnozstvi vetru, to trvalo vzdy tak do 10-11vecer, pak jsem sel spat, ale opravdu co 10-20min to navsteva wc a vichrice, druhy den stolice, spini misu, smrdi kysele a to i vetry, dal jsem si tedy za cely den asi 6 pilulek acidos acidofilus nebo jak se to presne jmenuje, ale nic to nepomaha, mohl by jste poradit co s tim, po obou ocistach jsem vypil cca 3litry vody, takze jsem si streva pomerne slusne proplachnul, udelal jsem i klyystyr - vzdy jeden pred ocistnou a jeden po ociste
Dekuji mnohokráte za rady
Tu kyselinu máte slabou, ředit pouze dolitím dvou dílů vody, pak máte cca 3,5 %tní technickou a té se dává deset kapek na 0,5 litru vody. Jeden ccm je dvacet kapek z metrického kapátka. Pokud něco klesá, tak tam stále je problém a můžete třeba vyzkoušet tablety OXY-OXC, nebo práškový peroxid hořčíku. Ono sladké tolik nevadí, ale vadí v kombinaci s tukem, tak to vyzkoušejte oddělit. První je dobré dodávat hořčík, to udrží v těle rozpuštěný vápník, což je kvůli snížení kyselin nutné a dělat něco dalšího není nyní nutné, prostě to jeďte postupně a uvidíte jak se tělo bude chovat. Pokud budete mít ten problém ve střevech, tak můžete vyzkoušet dát do posledního klystýru třeba dvě deci kefíru a nahodit si tak střevní bakterie.