Jarda píše:
...Nepřipomíná vám to až moc moderního chlapa, který je celý den ve stresu, nežere, nebo blbě a pak má večer podat nadstandardní výkon...
Žene stačí to, že "je", že existuje, a že sa pekne usmieva a je prítulná, a pre muža svojim vzhľadom príťažlivá... Muž musí podávať orekm toho ešte podávať výkony v práci (aby dobre zarábal, lebo príroda to tak zariadila, že ženy chcú takých), a ešte aj v posteli... A keď bude málo vyšportovaný a málo fešák, tak žena bude mať aj tak túžby po nejakom vyšportovanom fešákovi, hoci to väčšinou ostane len na úrovni túžieb, ALE UŽ JE TO TAM...
To aby sme potom brali vzťahy vážne, keď je to jedno veľké divadlo
- síce NEROBENÉ SCHVÁLNE, ale pod "narkotikami" zvanými "chemické procesy v organizme - chémia zamilovanosti, chtíču, túžieb, sexu"...
...a potom začneme spolu žiť, spravíme si dieťa, zistíme že nám to šťastie neprinieslo (po pár mesiacoch či rokoch), a erekcia sa vytratí...
A toto potom siliť tabletkami je hlúposť...
Ja keď som mal problém s erekciou (psychologický, napr. môj mozog dotyčnú tak celkom nechcel), tak zo začiatku mi to vadilo, a vyšla nie jedna slza potom....(slza z oka
)...ale neskôr som si uvedomil, že ZA TO MôŹU DVAJA... resp. vzťah tých dvoch, a u muža jeho pohľad na ten vzťah...
Vtedy som povedal : "Môj penis ovláda môj mozog, a hoci mám chúťky, mozog mi vraví, že TO NEMÁ ZMYSEL, lebo ide len o hlúposť, lebo ťa nechcem do vzťahu"... Aj taký úprimný viem byť. Ona ale vedela, že ju nechcem do vzťahu - TO LEN JA SOM NEVEDEL, že mi VADÍ byť s takou, s ktorou ide len o sex...
Môj penis to vedel. Len finta je v tom, že taká moja situačná čiastočná impotencia (keď nejde o vzťah a ja pritom vzťah potrebujem) prvých pár krát s dotyčnou nie je problém, lebo erotika predsa nie je len o styku.... Keby bola, tak by som do postele vliezol za svoj život s oveľa menej ženami, a už pár rokov by som žil životným štýlom "muž s partnerským vzťahom".
... Ale - všetko zlé je na niečo dobré, a ja vďaka tomu že som vážny vzťah nemal (a milenky len zriedka a na chvíľu), som mohol v sebe rozvíjať svoje záujmy súvisiace s ozdravnými procedúrami a podobne. ĎAKUJEM ZA TO.
A vďaka za túto stránku, je u mňa TOP. A je u mňa TOP už viac než 4 roky...
...aj keď ma tu veľmi radi nemajú
SEX, SEX, SEX.... LÁSKA, LÁSKA, LÁSKA (tak, ako ju bežne chápeme).... ZÁVISLOSŤ, ZÁVISLOSŤ, ZÁVISLOSŤ.... To nie je jedno a to isté ? ...