sara001 píše:
zdravim vsechny, jdu si pro radu, uz jsem lehce zoufala, v minulosti jsem si procitala mnohe diskuze zde, dostala jsem se do nejakeho zapekliteho kruhu, vygradovalo to letos v lednu, kdy jsem mela nekolik alergickych reakci (udajne se rozjizdela anafylaxe) s otokem hlavy, otokem dlani, nohou atd, prvni takovou reakci jsem mela v unoru 2015, kdy jsem mela zanet pohrudnice a lekari mi dali asi dvoje antibiotika, nezabralo to, tak mi dali Amoksiklav a po 2dnech jsem se osypala a skoncila na pohotovosti. tam mi rekli, ze to je alergie a ze penicilin nesmim. dalsi reakce byla skoro po roce, na Monuril, ale opet...pred tim jsem mela asi troje antibiotika, kter emi lekari strileli od boku. na zanet dutin, kdyz nepomohl sumamed, tak se zkusil zinnat apod. pocitala jsem to a v kuse to bylo mesic placani atb. nakonec jsem mela bolesti bricha, nevedela jsem zda to je problem urologicky (mocak) nebo gynekologicky. doktor se podival sonem, prohlasil, ze to je zanet mocovho mechyre a dal mi atb Monuril. na zadost, zda mi muze vzit moc, mi bzlo receno, ze to neni nutne. no alergicka reakce po prvni davce, otok rukou nohou, pocit na zvraceni, silena bolest hlavy atd. v nemocnici jsem byla pres noc. jelikoz bolest v podbrisku pretrvavala, rozhodla jsem se jet do CR (ziju v cizine) a resit to s moji letitou gynekolozkou. jenze jsem se dostala k jejimu kolegovi, ktery neobjevil nic prevratneho, ale rekl, ze bude lepsi to (co?) prelecit a napsal mi dvoje antibiotika, po nich reakce, vratila jsem se na gyn, tam mi dali infuzi kortikoidu a poslali domu! s dalsi varkou antibiotik, jina dvojkombinace nez predesle. opakovalo se to pochopitelne, pohotovost, kde mi dali okamzite infuzi, a dost nechapali, proc mi nekdo dal opet atb. vse vysadit, rekli mi, ze to je polyvalentni lekova alergie, a ze to mam okamzite resit....druhy den jsem chtela odjet z republiky, ale otkla mi hlava, fleky na obliceji, nemohla jsem poradne dychat, zimnice no myslela jsem, ze chcipnu. v nemocnici me nikde nechteli, nakonec me hospitalizovali na gyn, kde to vse zacalo. lezela jsem tam 9dni. zaver? kazdy den, jsem slysela od Dr.ze jsem zahada, ze zadne leky nesmim, ze se boji dalsi reakce atd. jedine co mi udelali bylo MRI bricha. ta se ukazala "divertikuloza"strev. pustili me domu s tim, ze zadne leky nesmim. vratila jsem se "domu" absolvovala jsem gastroskopii- vporadku vse. koncem mesice jdu na kolonoskopii, mezitim jsem dostala alergickou reakci po barveni vlasu v salonu, kam chodim 4roky na stejnou barvu a zadnej problem nebyl. v nemocnici jsem byla asi 4dny na kortikoidech atd. opet otok hlavy apod, probehly mi 2 astmaticke zachvaty. pred tydnem jsem byla na testovani antibiotik na kuzi. ktere moc svetla do pripadu nevnesli. zkousel se pak i augmentin s postupnym navysovanim davek, a i presto ze jsem mela svedeni a paleni dlani, mi rekli, ze to neni typicka aleg.reakce a ze je mohu. dal zkouseli jedno anagetikum. to je jedine co ted muzu, jednu radu atb a jedno analgetikum. dela to na me dojem, ze se telo nejak zalergizovalo a reaguje prehnane uz na vse. navic jsem astmatik a ted jsem mela predevcirem takovou dost divnou epizodu, ze jsem si sama nebyla jista zda to je astma zachvat nebo co, ventolin apod nic moc extra nezabralo. muj syn kaslal ai 3tydny dost hnusne, take astmatik a podle krve nam rekl Dr.ze ma mycoplazma pneumonie a nasadil BICLAR. jelikoz jsem ja mela trapeni za posledni roky tak 3x do roka s mycoplazmatama, tak bych tipla, ze se mi to opet vratilo. unava no vse jak tehdy. sla jsem k Dr. a rekl ze pokud to ma syn a ja mam potize , ze to je jasne a napsal Biclar. jenze ja se ho bojim nasadit. verim, ze musi byt cesta, jak se tech "mrch"zbavit prirodne. ja uz nechci riskovat dalsi alerg.reakci atd. mate nekdo napad nebo tip jak z toho ven???????,??????? dekuji srdecne vsem
Myslím že na to jdete celkově špatně. Jakýkoliv problém má vždy příčinu a není tedy možné cokoliv do nekonečna práškovat a příčinu neřešit. Osobně bych hledal problém naprosto jinde, tedy v nutričních deficitech, možná špatná tvorba kolagenu, nebo jinak oslabené sliznice, které pak parazit snadno napadne a dost mu to vyhovuje. Pochopitelně tento stav metabolického rozvratu nemohou srovnat ATB, to je naprosto směšné. Je krásně vidět proč moderní medicína postupně pomocí ATB vygenerovala tak odolné kmeny bakterií, že již brzy budou ATB k ničemu a snad se konečně začne opravdu léčit, ne zaklínat. Podle mě vám více pomůže nasadit očisty a srovnat deficity, než cokoliv jiného.