sony píše:
nehadejte se...a dik. taky me na primerenem posilovani neprijde nic spatneho. a jak je to s tou castou ejakulaci, nadmernou masturbaci atd... ? skodi? v cem a jak? dik
čím častejšie budeš orgazmovať, tým skôr zomrieš. To je ZÁKON, lebo v ejakuláte a v orgazme ako energetickom "kýchnutí" je kopa energie... a čím viac tým budeš plytvať, tým viac to budeš musieť znova vytvárať.....
Proti stimulácii penisu v erekcii nemám NIČ, je to super vec (aj keď povedzme si, robiť si to sám je tragické, ale aj ja sa k tomu sem-tam schýlim, keď nemám partnerku, ale nie "do konca"...to len fakt občas, zriedka...)... Sex je krásna vec, netreba sa ho vzdávať, ale orgazmu sa vzdávať treba, resp. ho dosahovať tak raz za mesiac, častejšie určite nie. Človek je jediné "zviera", ktoré toľko orgazmuje....JE TO NA ŠKODU !!!
Ja mám niekoľkoročnú skúsenosť s obmedzovaným orgazmu, za posledných 5 rokov (mám 27) som orgazmoval zhruba 40-50 krát. Vhodná strava (ja považujem za vhodnú nízkosacharidovú so stredným množstvom bielkovín - živočíšnych - a vyšším množstvom živočíšnych tukov), pravidelné pôsty a zriedkavé orgazomvanie (+ primerané posilňovanie, pobyt na vzduchu, atď, iný detox) mi zabezpečí (ak ma neprejde auto či ma nezastrelia) vysoký vek + veľmi mladý vzhľad na svoj vek + super kondíciu (všeobecnú, netvrdím, že vrcholovú). Budem tak vzorom, budem tak príťažlivý v každom veku (aspoň teoreticky
), a zomriem v pokoji, bez chorôb a bez bolesti. + zjemní mi to moje vnímanie sveta a upokojí to moju dušu, ducha. Nechceš také aj ty ? ...