Pondelok si kupim ph papieriky a ten zinok. Zacnem konzumovat ku salatom aj kysly jablcny ocot a citronovu stavu. Za ako dlho sa mi to moze napravit ta Hcl?
No radsej by som chcel tu lacnejsiu alternativu. Co konkretne myslite?
Omg ja uz nemam nervy na to vsetko. Nejem sladke a cukor vobec. Bielu muku chcem obmedzit ale rodicia mi povedali ze vydumujem s jedlom, ze preco nejem sladke, tmavy chlieb, halusky (kedze su z muky) . Mam len 20 rokov no problemy so zaludkom. Chcem sa vyliecit no rodicia na mna stale kricia a nepodporuju ma. Este mi hovoria ze som posanuty demonom. Uz neviem co mam robit. Nepochopia ze sa chcem s kandidy vyliecit.
Pondelok hned kupim tie ph papieriky a spravim testy + aj tie pluvacie nalacno. Potom pojdem kupim veci na klystir. Teraz nemam MmS1 tak spravim s pol citrona vystiskam stavu. A utorok mi dojde kefir tak zacnem. Dokym nemam kefir tak som si kupil Biely jogurt. Klystir mozem aj zmiesat vodu a kefir? 0,7l vody a 0,7 kefiru
Kedze mam tie problemy doma, tak vadi velmi ked si rano dam tmavy chlieb? No budem uzivat aj ten kefir, probiotika, klystir, Triphala, Kokosovy olej a lanove rozomlete semienka + vecer tu vlakninu Psyllium. Jem vela zeleniny najme teraz. Tie veci by mi mohli pomoct s tou kyselinou Hcl dufam.
Davnejsie som jedol strasne vela sladkeho a nezdrave veci. Teraz ked som prestal konzumovat cukor a najme sladkosti, tak som schudol 5 kil. Je to zdrave? Mam teraz 57-58 kil a meriam 170 cm. Ked budem konzumovat kefir, tak by som mohol konecne pribrat ze? Kedze kulturisti ho najradsej uzivaju.
Prosim o radu, aspon niekto
Ono dost záleží na stavu stresu a pokud vás bude někdo z okolí stále stresovat, tak to neodstraníte nikdy, nicméně pravidelné užívání pár kapek kyseliny ke každému jídlu, případně dle potřeby, může stav zásadně zlepšit. Do toho klystýru se nemusí toho kefíru dávat tolik, stačí třeba 1 dcl. Dnes se normální chleba koupit nedá, a to co se koupit dá, se zase nedá jíst, tak si vyberete. Ty uvedené věci souvisí s kvasinkou, ale ne s tvorbou kyseliny chlorovodíkové, to je o stresu a nebo o potravinách, které její tvorbu přímo podporují. Při změně stravy je zhubnutí normální a není se čeho bát, ale časem se stav upraví do normálních hodnot, čili tlustí zhubnou a hubení přiberou.