kvietok píše:
Dobrý večer Vám prajem,
neviem ako začať... a kam zaradiť môj problém.
V 19 rokoch mi bola diagnostikovaná autoimunitná tyreoiditída a znížená činnosť štítnej žľazy. Mám 32 rokov, 170 cm a 50 kg, podkožný tuk mi z roka na rok pri každej kontrole klesá, naposledy 11,3 %.
Na žľaze sa mi objavila cysta, lekárka to odôvodnila tým, že moja chorá žľaza si to môže dovoliť.
Na gastroenterológii mi zistili zvýšený zlý cholesterol, som objednaná na kolonoskopiu, pretože mám vážne tráviace problémy.
Vlasy mi vypadávajú od 16-ich.
Okrem toho sa mi medzi malými pyskami objavil zhluk stopkovitých polypov vo veľkosti vlašského orecha, mám ho tam takmer rok, lokálna liečba nezabrala, lekári po ničom nepátrali, gynekológ mi len povedal, že vôbec netuší ako mi ho vyrežú a so smútkom na tvári sa na mňa pozrel... tak ma čaká chirurgické odstránenie útvaru.
Je dosť možné, že po operácii mi tam zostane diera.
Budem Vám všetkým veľmi vďačná za akúkoľvek reakciu, nemám sa komu zdôveriť, tak iba skúšam volať o pomoc do neznáma.
Mám zrušiť tú kolonoskopiu a operáciu? Ozaj netuším ako ďalej.
Najviac zo všetkého túžim byť zdravá.
Ďakujem Vám všetkým.
Vzhledem k tomu, ze se u doktoru lecis uz přes 10 let a nic se nelepsi, tak jsi spravne poznala, ze se svým zdravim musíš zabývat sama. Moje rada je opravdu tu kolonoskopie a operaci zrusit a jit na ocisty a léčivou stravu. Tedy zacit ocistou strev a jater a idelane nejakym druhem pustu. A potom zmenit stravu smerem k syrove strave. Například se muzes pokusit priblizit plne diete dr Budwigove, která leci nejen rakovinu, ale i ostatní nemoci. Navod mas na
viewtopic.php?p=37863#p37863. A uvidíš, ze to jde mnohem lip nez s doktorama.
Když uz se zminujes o autoimunitni nemoci, expert na léčbu autoimunitních nemoci je dr Fuhrman. Doporucuju ti podivat se na jeho video Fat, sick, and nearly dead, tedy tlusty, nemocny a téměř mrtvy. Vim, ze nejsi tlusta, nicmene z videa muzes hodne pochopit a když udelas to co doporucuji tam, tak se vyhrabes i ze svých letitých problemu. Myslim, ze bylo s titulkama na
http://www.ulozto.cz/x1ToJdV/fat-sick-a ... z-subs-zipPavel