Ale vo vlákne o chelácii ťažkých kovov som členovi Alex vysvetľovala, že som robila intezívnu antiparazitnú kúru, dva mesiace podľa Clark+albendazol+praziquantel a dlhú dobu som brala silný antivirálny protokol - veľmi vysoké dávky extraktu z olivových listov, oregána, GSE, rôznych bylín, cesnaku, kurkumu, zázvor - to beriem prakticky denne a nemala som vôbec žiadnu reakciu ani na antiparazitnú kúru a ani herxheimerovu reakciu na antivirálny protokol. Ja som si potom prečítala jeho príspevky o parazitoch a on tam jasne písal ako veľmi silne reagoval na Clarkovej protokol a neskôr aj na albendazol. Ale keď je moja reakcia nulová, tak to mám ďalej do seba pchať všetky ďalšie chemické lieky ako ivermectin a pod., aby som príp. zasiahla aj nejaké ďalšie exotické parazity? Ak by u mňa nejaká reakcia bola, tak sa pustím ešte do agresívnejšej antiparazitnej liečby, ale necítila som nič. Prečítala som si vlákno o parazitoch na fóre upramene.cz a veľmi dobre to vystihol člen "Craft" a s tým sa aj ja stotožňujem:
"BTW: Tohle vlákno už začíná být bohužel pouze o antihelmitikách a dávkování, které začíná až nekontrolovatelně narůstat. Spíše mi to připadá už jako nějaká davová hysterie. Pokud bych to shrnul, tak podle toho vlákna pomůže pouze 1kg antihelmitik, říznutý litry MMS1 a kilogramem MMS2 a jako pojistku přidat ještě pár litříků KS. A když nepomůže ani to, co pak No, tak to ještě více navýšíme"
"Bláhová rozhodně takové maxi dávky nedoporučuje a navíc ty pauzy v užívání mají logiku. Lidi přečtěte si nejdříve něco o principu působení těch léků a pak se nad tím zamyslete. Tyto léky působí pouze na určitá vývojová stádia a to tak, že narušují některé chemické procesy v těle parazita, čímž hyne. Takže pokud se zničí jedno stádium, je nutno udělat onu pauzu než se ze stádií, které ty léky nepostihují se vyvinou další a pak nasadit další rozumnou dávku a tak to několikrát zopakovat až se z organismu vytratí úplně. Nicméně zůstanou stále otevřené dveře pro novou nákazu, ať již z rodiny nebo okolí. Sypat to do sebe na hrstě po dobu několika týdnů v kuse je prostě blbost a akorát se tím zatěžují důležité orgány a snižuje se tím jejich výkonnost a správná funkčnost. Na to ale časem každý přijde sám..."
Chudáci niektorí ľudia tam do seba lejú MMS, berú kvantá chemických antiparazitík, keď im to nepomôže, tak ich ďalej presviedčajú o tom, že potrebujú ešte agresívnejšiu liečbu a pritom príčina ich chronickej únavy môže byť niede úplne inde. To je len jeden príklad toho, ako niekedy môžu fungovať takéto fóra.
Parazity môžu hrať nejakú rolu v zmysle, žeby napr. obsahovali v sebe tie ťažké kovy, žeby reagovali na nejaké frekvencie niečo ako u zapper prístroja, ale tak to by som už snáď mala aj nejakú reakciu na všetky tie látky, čo som do seba za tie roky dala, ak by som teda nejaké parazity, borélie, chlamýdie v sebe mala. Takisto celkové oslabenie organizmu spôsobuje, že ľudia sú viac náchylní na elektrosenzitivitu a tým oslabením môžu byť aj parazity.
Jedným z dôvodov prečo práve tieto rôzne infekty v tele pretrvávajú ako candidy, borélie a aj tie parazity, je práve oruť. Ja by som urobila na prvom mieste antiparazitnú kúru - je rozhodne menej náročná ako chelácia, ak by táto nezabrala, posunula by som sa ďalej, skúšala by som antivirálne protokoly+simultánne chelácia ortuti. Píšem simultánne, lebo rozvirovanie ortuti môže spôsobiť rozmnožovanie borélií. Ak je v tele prítomná ortuť, je nemožné zlikvidovať tieto infekcie.
A ešte jedna vec, ak niekto reaguje napr. na antiparazitný liek albendazol, môže to kľudne znamenať to, že má v sebe napr. chlamýdiovú infekcu, nejaké améby, takže je otázne, čo vlastne tieto antiparazitné lieky v organizme zasiahnu, určite by tam mala byť ale nejaká herxheimerova reakcia alebo cítiť zmenu zdravotného stavu, ak niečo už zasiahli.
http://chlamydie.info/node/454 Moja elektrosenzitivita sa vždy zvýši v dobe, kedy aktívne chelátujem - rozvirujem v sebe ťažké kovy, takže pre mňa je súvislosť u mňa jednoznačná.