Jarda píše:
Nízký ceruloplazmin ukazuje na problémy s mědí, podle všeho na deficit retinolu vitamínu A a tím pádem zhoršení imunity. Totéž potvrzují eozinofily které ukazují na zamoření nějakým šmejdem a cholesterol je o fungování jater tedy zase jsme u ceruloplazminu a pak se do něho promítá rozhození hladin hormonů. Těch chyb je tedy více a podle mě by bylo vhodné je řešit postupně s tím že základ je omezení působení šmejdů a srovnání ceruloplazminu na to jsem vám myslím posílal program jak na to. Dají se i průběžně rovnat hormony a nasadit opatření ke snížení cholesterolu i když to nevidím jako hlavní problém.
Děkuji za info pane Jardo,
já už jsem z toho všeho opravdu jelen. To je nekonečný příběh, mám pocit, že už z toho není cesty ani ven. Stále všechno nahoru dolu...
Teď jsme s Vámi řešili ty hormony, čekám až mi dorazí progesteron krém a adrenal cortex, pak začnu zase pořádně užívat. Jinak co se týče toho ostatního, asi bude nejlepší si s Vámi zavolat a pořádně to probrat, jestli nebude vadit.
Přeji hezký den.
Ještě prosím...uživatel ZDENINA teď zmiňovala příspevěk o oleji a souvisejícími problémy se srdce. Nevíte co tím myslela?
cituji: "e-li vám víc jak 40let,tak příjem oleje při čištění jater by měl být 100ml s přidáním100 ml bioiefíru,jinak může dojít k velkým problémům se srdcem.(kardiogenní šok).Problém s draslíkem.Tahle informace je z knihy Endoekologie
zdraví ,od Neumyvakina(takhle mi to překladač přeložil)
Takže máte-li problémy se srdcem pozor !!!!!!,jde o život? "