[quote="janna.verner":2csajzun]Dobrý den,
poradíte mi prosím někdo, co změnit při těchto výsledcích? Co s tím sodíkem, draslíkem, fosforem? Před 3 měsíci jsem si nechala udělat i rozbor krve a tam mi vyšlo železo nad horní hranicí a z vlasů mi vyšlo, že mám železa málo...tomu nerozumím (vše v příloze).
Maso a lepek nejím 4roky, piji 4.rok jen osmotickou vodu s trochou Himálajské soli, zelenino-ovocné šťávy máme téměř každý den 1litr (řepa, okurek, jablko, mrkev, citron, zázvor). Bojuji teda se sladkým, fakt se snažím to nejíst, ale ty chutě jsou strašné
(občas bych si ukousla ruku
! Pijeme kefír z tibetské houby, občas do něj zamícháme rozemleté lněné semínko , jíme zeleninu na 1000 způsobů, vejce od sousedových slepic, atd.
Z vitamínových doplňků B komplex, omega 3, vit.K, vit.D, selen, zinek, hořčík chelát denně 500mg od Dr.Best (střídám s chloridem hořčíku), chlorellu GW(10 let) a občas Lugolův roztok.
Bereme HCL ke každému jídlu a občas i Betain HCL.
Bohužel již 7 let mám časté velmi silné migrény a zatím se to nelepší. Klystýry dělám již několik let.
Nevím už, co dělám špatně?
Snad mi někdo poradí? Děkuji moc![/quote:2csajzun]
Akorát dodám k tomu co vám velice výstižně napsal člen pefi že bych ještě vyzkoušel zlepšit